Μάθε για τα Δοκιμαστικά Νεαρών Ποδοσφαιριστών από την Global Sports Division!

Η Global Sports Division, διοργανώνει δοκιμαστικά για αγόρια και κορίτσια που παίζουν ποδόσφαιρο, ηλικίας 15 – 18 χρόνων, με στόχο την αξιολόγηση τους για τη δυνατότητα εξασφάλισης αθλητικής υποτροφίας για σπουδές σε πανεπιστήμια της Αμερικής. Tα δοκιμαστικά θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 στις 6:00 μ.μ. στο Γήπεδο του Κύκκου, στον Αρχάγγελο, στη Λευκωσία.

Η Global Sports Division, που είναι παράρτημα του εκπαιδευτικού οργανισμού Global Education, έχει στόχο τη σωστή και έγκυρη καθοδήγηση μαθητών για εξασφάλιση πλήρων υποτροφιών σε αθλητές σε ένα από τα πανεπιστήμια της Αμερικής. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της αποκλειστικής αντιπροσωπείας που έχει η Global Education Κύπρου με την United Sports USA.

Η United Sports USA εξειδικεύεται στην εξασφάλιση υποτροφιών σε ταλαντούχους αθλητές που επιθυμούν να σπουδάσουν σε αμερικανικά πανεπιστήμια, με 100% επιτυχία. Τα τελευταία δέκα χρόνια έχουν εξασφαλίσει πάνω από 20.000.000 δολάρια για υποτροφίες σε μαθητές/αθλητές από 20 διαφορετικά έθνη από όλο τον κόσμο.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

  • Αγόρια και κορίτσια (ποδοσφαιριστές/στριες) ηλικίας 15 έως 18 ετών
  • Πρέπει να φοιτούν σε σχολείο μέσης εκπαίδευσης
  • Να μην έχουν επαγγελματικό συμβόλαιο με ομάδα

Όσοι ποδοσφαιριστές/στριες επιθυμούν να συμμετάσχουν στα δοκιμαστικά, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Global Education Κύπρου στα τηλέφωνα 22780250 και 22785022 για να προμηθευτούν τη φόρμα συμμετοχής και να την αποστείλουν στο e-mail: [email protected] μέχρι την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019.