fbpx

ΟΝΕΚ: Εκδήλωση με θέμα «Νεολαία με Προοπτική: 3 σύγχρονες προτάσεις»!

Στα πλαίσια της υλοποίησης της Εθνικής Στρατηγικής για τη Νεολαία και βασιζόμενος στις βασικές αρχές του στρατηγικού σχεδιασμού του, ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο «Νεολαία με Προοπτική: 3 σύγχρονες προτάσεις». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου την Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 στις 18:30.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα ανακοινωθεί μια δέσμη προγραμμάτων και έργων που στοχεύουν στην αναβάθμιση του ρόλου της νεολαίας, την προσφορά των απαραίτητων σύγχρονων υποδομών, γνώσεων και δεξιοτήτων, καθώς και στην ενίσχυση της επικοινωνίας και της συμμετοχής της νεολαίας στη διαμόρφωση πολιτικών.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, απορρέει από τη διαχρονική πίστη του Οργανισμού Νεολαίας, στη δύναμη των νέων ανθρώπων του τόπου, επιδιώκοντας με κάθε ευκαιρία να θέτει τη νεολαία στο επίκεντρο των αποφάσεων που την αφορούν, καθιστώντας την παράλληλα μέρος των συζητήσεων για όλα τα θέματα που απασχολούν τη σημερινή κοινωνία.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς το κοινό και τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη ο οποίος και θα παρευρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμί. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 22 402602 και για δηλώσεις συμμετοχής να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.onek.org.cy.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,100FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending