Διαγωνισμός: Κέρδισε το νέο αυτόματο Nissan Micra για ένα Σαββατοκύριακο!

nissan micra automatic

Θες νέο αυτοκίνητο, νεανικό και μοντέρνο; Οικονομικό και tech advanced; Το νέο Nissan Micra τα έχει όλα! Το θες και αυτόματο; Τώρα έφτασε και σε αυτόματη έκδοση, με ιπποδύναμη 100 HP!

Το νέο αυτόματο Nissan Micra είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για οδήγηση στην πόλη! Η ομαλή αλλαγή ταχυτήτων, κάνει την οδήγηση πολύ εύκολη και χαλαρωτική όση κίνηση κι αν συναντήσεις!

Με τολμηρό εξωτερικό σχεδιασμόανώτερο εσωτερικό σχεδιασμό, αλλά και ό,τι πιο σύγχρονο σε τεχνολογία, σου προσφέρει τον καλύτερο συνδυασμό επίδοσης και απόδοσης!

Οι τεχνολογίες που διαθέτει θα κάνουν την εμπειρία σου στο δρόμο απλή και διασκεδαστική! Έχεις τη δυνατότητα να είσαι συνεχώς connected για να βλέπεις τη διαδρομή ή για να ακούς την αγαπημένη σου μουσική, ενώ το BOSE® PERSONAL® SOUND SYSTEM, θα σου προσφέρει την απόλυτη 360° ακουστική εμπειρία!

Το καλύτερο είναι ότι μπορείς να επιλέξεις από μια ποικιλία χρωματισμών και accessories, και να προσαρμόσεις το Nissan Micra στις προτιμήσεις σου, κάνοντας το πραγματικά μοναδικό για ‘σένα!

Βρες το νέο αυτόματο Nissan Micra στα showrooms της Nissan Cyprus σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή και κάνε το δικό σου!