fbpx

Αυτά είναι τα Roof Bars με τέλεια θέα που πρέπει να πας αυτό το καλοκαίρι!

Καλοκαίρι και όλοι αναζητούμε κάτι διαφορετικό για να περνούμε τα απογεύματα ή τις νύχτες μας. Σκέφτεσαι πού θα πας φέτος το καλοκαίρι;

Μαζέψαμε μέρη στα οποία μπορείς να πας και να απολαύσεις τη θέα, πίνοντας ταυτόχρονα και το κοκτέιλ σου!

Δες τα πιο κάτω (και πες μας πού θα πας πρώτα):

Facebook: The Belfry Larnaca

Μια νέα άφιξη στο κέντρο της Λάρνακας, που συνδυάζει ένα γουστόζικο στυλ με ένα υπέροχο χώρο και πλέον θεωρείται το neo hot spot της πόλης.

Εκεί μπορείς να απολαύσεις τα signature cocktails και τις μικρές παραστάσεις των bartenders, που τα φτιάχνουν με κέφι. Επιπλέον, μπορείς να πιεις και τον καφέ και να δοκιμάσεις κάτι από το food menu τους, αφού είναι all-day-χώρος.

m2quare.com

Βρίσκεται στα πολυσύχναστα δρομάκια της Αγίας Νάπας. Στο «Sky Bar», μπορείς να απολαύσεις τα μοναδικά τους κοκτέιλς, μαζί με τα απολαυστικά τους γεύματα, μέσα από το παγκόσμιο διάσημο μενού του Hard Rock. Μπορείς να διαλέξεις από τα μπιφτέκια Legendary® και τα σπιτικά γεύματα, μέχρι τα signature κοκτέιλ.

Ο χώρος αυτός ανοίγει μόνο κατά την καλοκαιρινή περίοδο για να απολαύσεις το ποτό σου, με θέα την όμορφη Αγία Νάπα. Είναι αρκετά ευρύχωρο στέκι, με μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα, που μπορείς να επισκεφτείς οποιαδήποτε στιγμή τη μέρα ή το βράδυ.

Κάτι για να θυμάσαι: επισκέψου το Rock Shop® μέσα στο καφέ, όπου θα βρεις διάφορα σουβενίρ του Hard Rock, όπως είδη ρουχισμού, συλλεκτικά, καρφίτσες και αξεσουάρ.

philenews.com

Όπως ακριβώς προτείνει το όνομα, είναι ένα μπαρ με θέα τη Μαρίνα της Λεμεσού που βρίσκεται πάνω από το TGI Fridays. Μπορείς να απολαύσεις δροσιστικά κοκτέιλς, με θέα τη θάλασσα.

Το μπαρ είναι σχεδιασμένο με κυματιστά λευκά υφάσματα, θέλοντας να φέρει στο μυαλό των επισκεπτών του τα κύματα της θάλασσας. Δημιουργεί έτσι μια καλοκαιρινή διάθεση στον χώρο.

Facebook: The DOME – Cocktail & Sushi Bar

Στο The Dome Cocktail & Sushi μπορείς να δοκιμάσεις μοναδικές γεύσεις όπως το φρέσκο sushi που προσφέρεται σε συνδυασμό με τα γευστικά κοκτέιλς.

Επιπλέον, απολαμβάνεις μια αξέχαστη θέα, ειδικότερα αν βρεθείς εκεί την ώρα της δύσης του ήλιου.

Εσύ σε ποιο από αυτά πήγες ήδη ή θα ήθελες να πας;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending