fbpx

Καφές με Tonic; Ανακάλυψέ τον στα Starbucks!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ «ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ» ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΡΥΟΥ ΚΑΦΕ ΑΠΟ ΤΑ STARBUCKS

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να καλωσορίσετε το καλοκαίρι από έναν κρύο καφέ στο χέρι; Ή μήπως ένα κοκτέιλ; Η μήπως και τα δύο σε ένα; Τα Starbucks έχουν την απάντηση: Cold Brew Tonic, ένα ελαφρώς ανθρακούχο ρόφημα καφέ που θα σας συντροφεύσει τις πιο ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.

Τα Starbucks, εμπλουτίζουν την κατηγορία του κρύου καφέ αργής εκχύλισης Cold Brew και υποδέχονται το καλοκαίρι με δύο νέα δροσιστικά ροφήματα Cold Brew με Tonic. Άλλωστε, τι θα μπορούσε να είναι πιο cool από έναν παγωμένο καφέ;
Ένας παγωμένος καφές με Tonic!

Τα νέα ροφήματα Cold Brew Tonic συνδυάζουν υπέροχα τον βελούδινο και απαλό Cold Brew, που εκχυλίζεται για 20 ώρες σε κρύο νερό, με tonic water για να σας προσφέρουν ένα πλούσιο σε γεύση αποτέλεσμα που θα ξυπνήσει τις αισθήσεις σας.

Ανακαλύψετε τις δύο νέες επιλογές σε όλα τα καταστήματα Starbucks:

COLD BREW
WITH SICILIAN LEMONADE TONIC

Ένας μοναδικά δροσερός συνδυασμός: Βελούδινος Cold Brew αργής εκχύλισης και παγωμένο τόνικ με αρώματα λεμονιού γίνονται ένα μαζί με πάγο. Γαρνίρεται με μια φρέσκια φέτα λεμονιού. Η απόλυτη επιλογή για «επαναφόρτιση» μέσα στην ημέρα.

COLD BREW
WITH GINGER ALE TONIC

Τέλεια ισορροπία καφέ και τόνικ: Η ελαφρώς γλυκιά και εκλεπτυσμένη γεύση του Cold Brew, σε συνδυασμό με το τόνικ τζίντζερ, προσφέρει μια ελαφρώς πικάντικη ανατρεπτική νότα χωρίς να υπερκαλύπτει την γεύση του καφέ.

Σερβίρεται με πάγο και με μια φρέσκια φέτα πορτοκαλιού για μια ολοκληρωμένη εμπειρία αρωμάτων και γεύσεων. Ιδανικό για στιγμές δροσιάς και αναζωογόνησης τις πιο ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.

NITRO WITH VANILLA BEAN
COLD FOAM*

Η «οικογένεια» των ιδιαίτερων Nitro Cold Brew ροφημάτων μεγαλώνει με αυτήν την νέα μοναδικά απολαυστική επιλογή! Βελούδινος Nitro Cold Brew, πέφτει πάνω σε ένα σύννεφο από κρύο αφρόγαλα με γεύση από κόκκους βανίλιας για ένα μοναδικά κρεμώδες, απαλό και γλυκό γευστικό αποτέλεσμα.

Τα Starbucks, ξέρουν καλύτερα – όσο κανένας άλλος, πώς να σας φτιάχνουν τη μέρα χάρη στη μοναδική εμπειρία κρύου καφέ που μπορείτε να απολαύσετε στο κοντινότερό σας κατάστημα. Από τον αγαπημένο σας καφέ που τον φτιάχνετε όπως ακριβώς θέλετε, μέχρι το παγωμένο και τόσο απολαυστικό Cold Brew, Cold Latte, Cold Brew Macchiato ή τα καινοτόμα Cold Brew Tonics.. οι baristas των Starbucks ξέρουν πώς να τονώσουν τη μέρα σας για να περάσετε μοναδικές στιγμές.

Για τους λάτρεις του καφέ και για όσους αναζητούν κάτι ξεχωριστό, το Starbucks «Brew Bar» στη Λεωφόρο Μακαρίου στον Εναέριο στη Λεμεσό, υπόσχεται μια έντονη εμπειρία καφέ μέσα από την εκλεπτυσμένη γεύση του Nitro Cold Brew και των διαφορετικών εκδοχών του που μπορείτε να δοκιμάσετε όπως το Nitro with Cold Foam και το Nitro with Caramel Foam. Επίσης, μη χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον καφέ σας μέσα από διαφορετικούς τρόπους εκχύλισης που θα ανακαλύψετε αποκλειστικά στο συγκεκριμένο κατάστημα και να χαλαρώσετε σ’ ένα άνετο και μοντέρνο περιβάλλον με ιδιαίτερη αισθητική.

*Διαθέσιμο μόνο σε καταστήματα όπου πωλείται το Nitro Cold Brew (Starbucks «Brew Bar» Εναέριος, The Mall Of Cyprus, Nicosia Mall, Protaras).

Η έντονη εμπειρία κρύου καφέ σε άλλο επίπεδο… όπως μόνο οι baristas των Starbucks ξέρουν να σας προσφέρουν!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending