fbpx

5 καλοκαιρινά μέρη για αυτές τις ζεστές μέρες και νύχτες στην Κύπρο!

Ήρθε επιτέλους το καλοκαίρι και η στιγμή της διασκέδασης και της χαλάρωσης! Εσύ σκέφτηκες πού θα πας αυτό το καλοκαίρι;

Αν όχι, τότε μην αγχωθείς, γιατί εμείς σου βρήκαμε τα πιο ιδανικά μέρη, για να απολαύσεις τις καλοκαιρινές σου εξόδους!

Δες πιο κάτω τι σου προτείνουμε:

1
Garden Day and Night

To “Garden Day and Night”, όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος, άνοιξε και είναι ένα υπέροχο μέρος που αξίζει να επισκεφθείς.

Βρίσκεται στη Λευκωσία και προσφέρει άριστης ποιότητας ποτά και κοκτέιλς που μπορείς να τα απολαύσεις γύρω από τον πανέμορφο του κήπο και την πισίνα!

Στο χώρο θα βρεις, επίσης, πολλές επιλογές σε μουσικά events μέσα στην εβδομάδα – για όλα τα γούστα, όπως κάθε Παρασκευή βράδυ το Caribbean Fridays και κάθε Δευτέρα το R&B Mondays.

2
La Isla Beach Bar & Restaurant

Για τους λάτρεις της θάλασσας σας προτείνουμε το “La Isla”, στη Λεμεσό, ένα εντελώς καλοκαιρινό μέρος, δίπλα από τη θάλασσα. Ανοίγει από το πρωί, σερβίροντας καφέ και δροσιστικά ροφήματα.

Τα βράδια διαμορφώνεται σε ένα αξιοθαύμαστο μπαράκι με καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, προσφέροντας κοκτέιλς και άλλα ποτά. Για φαγητό προσφέρει φρέσκες θαλασσινές γεύσεις και επιλεκτικά πιάτα.

Φυσικά και δεν λείπουν τα καλοκαιρινά parties από το “La Isla”, όπως τα Greek Wednesdays, κάθε Τετάρτη, που θα συνεχιστούν μέχρι τον Σεπτέμβρη.

3
Breeze Summer club

Μια εναλλακτική επιλογή για όσους είναι πιο «παρτάκηδες» είναι το πιο δημοφιλές club στη Λεμεσό, το “Breeze Summer Club”.

Στο club αυτό, θα βρεις τα πιο γνωστά μουσικά events, αλλά και βραδιές με Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες!

4
Columbia Beach Bar

Σίγουρα το γνωρίζεις ή το έχεις ακουστά, ακόμα κι αν δεν έχεις πάει! Είναι ένα μέρος που  πρέπει να επισκεφθείς -σίγουρα- το καλοκαίρι στον παραλιακό της Λεμεσού.

Ένα all-day-venue με μοντέρνα διακόσμηση, εξωτερική πισίνα, μπαρ και τα πολύ ωραία διακοσμημένα κρεβατάκια γι’ αυτούς που θέλουν πιο χαλαρές στιγμές.

Στο χώρο θα βρεις επίσης διάφορα μουσικά events και pool parties, και φυσικά εάν είσαι από αυτούς που βγάζουν φωτογραφίες, τότε βρίσκεσαι στο ιδανικό μέρος!????

5
Re.Buke Lounge

Ένα all-day lounge που μπορείς να απολαύσεις το πρωί καφέ, αλλά και τη νύχτα υπέροχα ποτά και κοκτέιλς.

Το μεσημέρι μπορείς επίσης να γευτείς τα υπέροχα φαγητά τους: από ιαπωνική κουζίνα, Μεσογειακή, Ασιατική και Σούσι. Επίσης είναι μια πολύ καλή επιλογή για χορτοφάγους και vegan!

Αν πάλι είσαι νυχτερινός τύπος, στο “Re.Buke Lounge” θα βρεις πολύ ωραία μουσικά events με καλλιτέχνες του κυπριακού και ελληνικού χώρου. Ήξερες ότι έχει βραβευτεί και από το Tripadvisor; Επομένως σου το συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

Εσύ ποιο θα επιλέξεις για την επόμενη σου καλοκαιρινή έξοδο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending