fbpx

«Πώς θα χώριζες το… ταίρι σου;» – 5 Κύπριοι απαντούν!

Όλες οι σχέσεις έχουν και τα καλά, έχουν και τα κακά τους. Τι γίνεται όμως όταν έρχεται μια φάση που επικρατούν μόνο τα δυσάρεστα;

Σε τέτοιες περιπτώσεις, απλά καταλαβαίνεις ότι -ίσως- να έφτασε η ώρα να «βγεις» από αυτή τη σχέση και να προχωρήσεις για το δικό σου, αλλά και το δικό του/της καλό!

Ο τρόπος με τον οποίο θα επιλέξεις να χωρίσεις το ταίρι σου διαφέρει ανάλογα, τόσο με το άτομο – χαρακτήρα, όσο και την περίσταση του χωρισμού.

Δες πώς θα χώριζαν το ταίρι τους οι 5 Κύπριοι που ρωτήσαμε!

1
Γεωργία, 22 ετών

  • «Θα του έλεγα αρχικά ότι θέλω να βρεθούμε, να μιλήσουμε για κάτι σοβαρό που με απασχολεί στη σχέση μας, έτσι ώστε να έχει μια ιδέα όταν θα βρεθούμε… Όταν θα βρισκόμασταν, θα του εξηγούσα με πολύ ήρεμο και ευγενικό τρόπο τον λόγο που θέλω να χωρίσουμε, ελπίζοντας ότι θα με καταλάβει»!

2
Χαρά, 26 ετών

  • «Θα είχα μια σοβαρή συζήτηση μαζί του από κοντά -εννοείται-, εξηγώντας τους λόγους που με ώθησαν να τερματίσω τη σχέση μας

3
Νίκος, 22 ετών

  • «Εξαρτάται από την κάθε περίπτωση -φυσικά- π.χ. αν ήταν ένας χωρισμός που θα οφειλόταν στο ότι έχασα το ενδιαφέρον μου για το ταίρι μου, ή αν θα συμφωνούσαμε και οι δύο ότι δεν προχωρά άλλο η σχέση.
    Τότε, αρχικά θα έστελνα ένα μήνυμα «πρέπει να μιλήσουμε» και εννοείται τα υπόλοιπα θα τα λέγαμε όλα από κοντά. Πάντα κάτω από ήρεμες συνθήκες, σαν ενήλικες.
    Πιστεύω, όμως, πως γενικότερα όλοι οι χωρισμοί πρέπει να γίνονται από κοντά. Δεν έχει σημασία αν δεν μπορείς να δεις τον άλλο να κλαίει και να «κομπλάρεις» να το πεις face-to-face. Είναι η στιγμή που πρέπει απλά να φανείς δυνατός και να δείξεις πόσο πολύ ωρίμασες

4
Νατάσα, 20 ετών

  • «Θα του έκανα το λεγόμενο “ghosting”. Επειδή σαν άνθρωπος δεν μπορώ να πω του άλλου ότι θέλω να τον χωρίσω έτσι απλά. Έτσι, λοιπόν, θα προσπαθούσα να «εχάννουμουν» που τον κόσμο, ώσπου να πιάσει το «μήνυμα»… ????»

5
Άντρας, 22 ετών

  • «Λοιπόν, εγώ θα χώριζα το ταίρι μου με απλό και χαλαρό τρόπο… Θα της ελαλούσα να βρεθούμε κάπου, γιατί θέλω να της πω κάτι σημαντικό. Έτσι, όταν θα επηαίναμε κάπου ήσυχα, θα της ελάλουν: ξέρεις, το και το, κάτι έγινε τζιαι εν θέλω να είμαι μαζί σου πλέον. Ή ότι: εν νιώθω όπως παλιά τζιαι θέλω να προχωρήσω παρακάτω, χωρίς εσένα…»

Εσύ πώς θα χώριζες το ταίρι σου; Απάντα στο poll μας πιο κάτω! 🙂

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending