fbpx

5 Battle Royale παιχνίδια που πρέπει σίγουρα να παίξεις online με τους φίλους σου!

Τα Battle Royale video-games είναι η πιο hot κατηγορία στο gaming! Αρκετά παιχνίδια έχουν πολλά εκατομμύρια παίκτες αφού είναι εύκολο να ξεκινήσεις να παίζεις, χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία.

Το παιχνίδι ξεκινά με τους παίκτες ή τις ομάδες να βρίσκονται σε ένα σημείο ενός τεράστιου χάρτη. Μετά ξεκινούν να βρίσκουν όπλα και εξοπλισμό για να αντιμετωπίσουν άλλους παίκτες ή ομάδες. Νικητής είναι αυτός που θα είναι ο τελυταίος επιζών!

Το διασκεδαστικό είναι ότι μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα μέχρι και 100 παίκτες, ενώ ο χάρτης αρχίζει να συρρικνώνεται για να φέρνει τους παίκτες σε επαφή με τους αντιπάλους!

Δες πιο κάτω 5 battle royale παιχνίδια που πρέπει σίγουρα να παίξεις:

1
PlayerUnknown’s Battlegrounds

Το PlayerUnknown’s Battlegrounds ή PUBG υποστηρίζει sessions μέχρι 100 άτομα, στα οποία μπορείς να παίξεις solo και σε ομάδα με 2 ή 4 άτομα. Η ομάδα σου προσγειώνεται με αλεξίπτωτο σε όποιο σημείο του χάρτη επιλέξεις και αμέσως ξεκινάτε να συλλέγετε όπλα και εξοπλισμό.

Η αρχή του παιχνιδιού είναι η πιο σημαντική αφού χωρίς εξοπλισμό εσύ και η ομάδα σου θα είσαστε πολύ ευάλωτοι. Μάζεψε γρήγορα τον εξοπλισμό σου και μείνε συγκεντρωμένος για τυχόν αντίπαλους παίκτες, έτσι ώστε να αυξήσεις τις πιθανότητες σου για επιβίωση! (Χ-Βox Οne, PS4, PC, Android, iOS)

2
Apex Legends

Το Apex Legends, διαδραματίζεται στο σύμπαν του Titanfall και συνδυάζει έντονη δράση με μοναδικούς χαρακτήρες. Ο κάθε χαρακτήρας έχει τις δικές του ικανότητες, σε αντίθεση με αυτούς του PUBG ή του Fornite.

Για το λόγο αυτό, κάποιοι χαρακτήρες είναι πιο κατάλληλοι για άμυνα, επίθεση και υποστήριξη. Σκοπός του παιχνιδιού είναι η ομάδα σου (3 άτομα) να επιβιώσει μέχρι το τέλος, εξολοθρεύοντας όλες τις υπόλοιπες.

Η πρωτοποριακή ιδέα του Ping, της επικοινωνίας μέσω γραμμένων εντολών, μειώνει στο ελάχιστο την ανάγκη για επικοινωνία μέσω μικροφώνου με τους συμπαίκτες σου. (Χ-Βox Οne, PS4, PC)

Βρες gaming peripherals, accessories και gaming consoles στην Bionic Electronics!

3
Fortnite: Battle Royale

Το Fortnite: Battle Royale από την Epic Games έγινε παγκόσμιο φαινόμενο με πάνω από 40 εκατομμύρια παίκτες, σαρώνοντας τον κόσμο του gaming. Είναι ένα competitive shooter game, στο οποίο οι παίκτες καλούνται να επιβιώσουν εξολοθρεύοντας τους υπόλοιπους παίκτες.

Συνολικά 100 παίκτες μπορούν να ξεκινήσουν το παιχνίδι σε ένα τεράστιο χάρτη, έχοντας μόνο ένα τσεκούρι για όπλο. Πάνω στον χάρτη, ο παίκτης πρέπει να βρει όπλα και εξοπλισμό και να εξολοθρεύσει τους υπόλοιπους.

Νικητής είναι ο παίκτης που θα μείνει ζωντανός! (Χ-Βox Οne, PS4, PC, NINTENDO Switch)

4
Battlefield 5 Firestorm

Το Firestorm είναι το battle royale mode του Battlefield 5, με κάποια από τα καλύτερα γραφικά και ήχο. Το παιχνίδι υποστηρίζει 64 πάικτες και διαδραματίζεται στον μεγαλύτερο χάρτη του Battlefield, με διαλυόμενα κτήρια, οχήματα και τανκς!

Όταν οι παίκτες προσγειωθούν, ένας μεγάλος κύκλος φωτιάς περιτριγυρίζει τον χάρτη, ο οποίος, με το πέρασμα του χρόνου συρρικνώνεται. Νικητής είναι ο παίκτης που θα μείνει τελευταίος. (Χ-Βox Οne, PS4, PC)

5
Call of Duty: Black Ops 4 Blackout

Το ξεχωριστό battle royale mode του CoD συνδυάζει τοποθεσίες από χάρτες των προηγούμενων παιχνιδιών της σειράς, σε ένα τεράστιο χάρτη.

Το gameplay του εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς και έχει την επιλογή να παίξεις solo, ή σε ομάδα των 2 και 4 ατόμων. Κάθε session υποστηρίζει μέχρι 100 παίκτες και ο παίκτης ή η ομάδα που θα μείνουν τελευταίοι είναι οι νικητές. (Χ-Βox Οne, PS4, PC)

Εσύ ποιο Battle Royale game έπαιξες ή σκοπεύεις να παίξεις;

Βρες gaming peripherals, accessories και gaming consoles στην Bionic Electronics!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending