fbpx

Εσύ έμαθες τι νέο σε περιμένει στα Caffè Nero αυτό το καλοκαίρι;

Τα Caffè Nero είναι για πολλούς από εμάς το αγαπημένο στέκι για κάθε ώρα της ημέρας! Εκεί δίνουμε ραντεβού με την παρέα μας, και όχι μόνο, για να τα πούμε, να γελάσουμε και γενικότερα να ξεφύγουμε από ό,τι μας απασχολεί.

Σήμερα, θα σου δώσουμε ένα επιπλέον λόγο για να τα επισκέπτεσαι πιο συχνά αυτό το καλοκαίρι!

1
Γιατί είναι το αγαπημένο σου καφέ;

O γευστικός και πάντα μυρωδάτος καφές του, σου είναι γνωστός, όπως επίσης και το ατμοσφαιρικό περιβάλλον που βρίσκεις στα Caffè Nero.

Αυτό που ίσως δεν ήξερες είναι πως πλέον μπορείς να απολαύσεις φρέσκα χειροποίητα φαγητά για όλη την παρέα, κάθε ώρα της ημέρας!  

Ο μεγάλος και άνετος χώρος στις καλοκαιρινές βεράντες των Caffè Nero, σε όλη την Κύπρο, είναι ιδανικός για να αράξεις με την παρέα σου στους άνετους καναπέδες, τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα!

Instagram @allaboutlimassol_officialΟι φωτισμένοι, κατά το βράδυ, φοίνικες και κυπαρίσσια που υπάρχουν στα καφέ δημιουργούν μια εξωτική ατμόσφαιρα η οποία σε χαλαρώνει και σε κάνει να ξεχνάς από τι ώρα βρίσκεσαι εκεί!

Τα υπόλοιπα τα γνωρίζεις. Ο cosy χαρακτήρας των Caffè Nero σε κάνει να νιώθεις άνετα και να απολαμβάνεις τη στιγμή μαζί με το αγαπημένο σου ρόφημα από το χειροποίητο bar.

2
Τι νέο υπάρχει;

Νέα προσθήκη σε όλα τα Caffè Nero είναι τα ολοκαίνουρια sandwiches “Artisanal food collection”. Σε επιλεγμένα Caffè Nero όπως Έγκωμης, Mall of Cyprus, Δάλι, Ορόκλινη, Μακένζυ κ.ά. θα βρεις και το νέο a la cart μενού φαγητών!

Η τέχνη και το πάθος για αυθεντικό καφέ τώρα επεκτείνεται και στο φρέσκο, χειροποίητο και καλό φαγητό που φτιάχτηκε για όλη την παρέα και για κάθε ώρα της ημέρας!

Αυτό σημαίνει ότι αν εσύ ή κάποιος από την παρέα σου είναι πεινασμένος, τώρα μπορείς να απολαύσεις ολόφρεσκα γεύματα στα Caffè Nero.

3
Γιατί πρέπει να δοκιμάσεις κι εσύ το φαγητό του;

Το νέο μενού φαγητών που θα βρεις στα Caffè Nero ετοιμάζεται πάντοτε φρέσκο με χειροποίητο ψωμί που παρασκευάζεται σε παραδοσιακό φούρνο και σερβίρεται πάντοτε εντός της ημέρας!

Αν σου αρέσει να τρως καλά, σημαντικό είναι να ξέρεις πως το ψωμί που ετοιμάζεται για τα sandwiches του Caffè Nero περιέχει λιγότερη ζάχαρη, αλάτι ενώ δεν περιέχει γλουτένη.

Επίσης, τα ψωμιά είναι “clean label”, πράγμα που σημαίνει πως δεν περιέχουν καθόλου συντηρητικά και δεν είναι κατεψηγμένα! Αντιθέτως, φτιάχνονται φρέσκα κάθε μέρα με συστατικά υψηλής ποιότητας! Θα βρεις sandwiches με διάφορα λαχταριστά είδη ψωμιών όπως ολικής, ψωμί με σπόρους chia, πολύσπορο κ.ά.

Σίγουρα θα προτιμήσεις το μενού των Caffè Nero έναντι άλλων επιλογών στην πόλη, μιας και από το μενού του δεν λείπουν τα πιάτα με super food συστατικά όπως το Chicken Avocado Wrap με quinoa και το Smoked Salmon Cream Cheese.

Για εσένα που είσαι vegeterian υπάρχουν και χορτοφαγικές επιλογές, όπως σαλάτες, σούπες με κολοκύθα, καρότο και άλλα λαχανικά όπως το Falafel Hummus Wrap.

4
Δοκίμασε τώρα το νέο φαγητό των Caffè Nero!

Τώρα, έχεις ακόμα ένα λόγο για να δώσεις ραντεβού με τους φίλους σου στα Caffè Nero αυτό το καλοκαίρι! Η μοναδική ατμόσφαιρα των Caffè Nero σε συνδυασμό με τον αυθεντικό ιταλικό καφέ και τα ολόφρεσκα γεύματα είναι αυτό που ζητάς για τις καλοκαιρινές σου εξόδους.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending