fbpx

ΟΝΕΚ: Εξασφάλιση βραβείου στο 35ο Ετήσιο Συνέδριο για την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων!

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου συμμετείχε και φέτος στο Ετήσιο Συνέδριο και τη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων με θέμα «Working Together», που πραγματοποιήθηκε στη Λιουμπλιάνα Σλοβενίας από τις 6 μέχρι 9 Ιουνίου 2019. Τον Οργανισμό εκπροσώπησε η Υπεύθυνη για την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων / Φοιτητική Ταυτότητα και Λειτουργός Νεολαίας Α’, κα. Σούλλα Παπουττή.

Στα πλαίσια του Συνεδρίου συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, η νέα στρατηγική για την EYCA (European Youth Card), δόθηκαν σχετικές κατευθυντήριες γραμμές από την Ευρώπη, ενώ απονεμήθηκαν και τα βραβεία «European Youth Card Association Excellence Awards». Η μεθοδική και ομαδική εργασία της ομάδας του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, επέφερε για πρώτη φορά στα πλαίσια της λειτουργίας της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων στην Κύπρο, το βραβείο «EYCA EXCELLENCE AWARD: PR & COMMUNICATIONS».

Το βραβείο απονεμήθηκε για το έργο που διεξήχθη στα πλαίσια του τριετούς στρατηγικού προγραμματισμού για την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων, καθώς και για τη Φοιτητική Ταυτότητα κατά το προηγούμενο εξάμηνο. Ο προγραμματισμός συμπεριελάμβανε, μεταξύ άλλων, σειρά στοχευμένων δράσεων, όπως προβολή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, εκδηλώσεις για τους νέους με συμβεβλημένες Εταιρείες, διοργάνωση διαγωνισμών για τους νέους με πλούσια δώρα, δημιουργία νέας ιστοσελίδας και σχετικών βίντεο, προώθηση μέσω των Κέντρων Πληροφόρησης του ΟΝΕΚ και των μελών της ΕΥCA και άλλες πολλές δράσεις.

Τέλος, η απόκτηση του εν λόγω βραβείου, αποτελεί ένδειξη ότι ο Οργανισμός εργάζεται ακούραστα προς όφελος των νέων της Κύπρου, θέτοντας τους πάντα στο επίκεντρο, εμπνέοντας τους και ενδυναμώνοντας τους, για να πετύχουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Κάρτα Νέων ΕΔΩ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending