fbpx

5 fun facts που δεν ήξερες για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο γνωστός Έλληνας επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής Νιγηριανής καταγωγής και είναι παίκτης πρωταθλήματος του NBA των Μιλγουόκι Μπακς.

Πολλοί γνωρίζουν ποιος είναι και που παίζει, όμως πόσοι γνωρίζουν για τη ζωή του – εχτός των γηπέδων καλαθοσφαίρισης;

Δες πιο κάτω 5 στοιχεία για τη ζωή του!

1
Κορυφαία διάκριση

newsbomb.gr

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίχτης του ΝΒΑ για 2 συνεχόμενες σεζόν, το 2018-2019 και το 2020-2021. Ήταν μια επιβράβευση για εκείνον, αφού, φέτος ο Γιάννης έκανε αυτό που έμοιαζε απίθανο να γίνει πραγματικότητα!

Η ομάδα του, Μπακς, νίκησαν τους Σανς στο Game 6 των NBA Finals και με σκορ 4-2 κατέκτησαν το δεύτερο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, χάρη στην θρυλική εμφάνιση του Γιάννη που σκόραρε 50 πόντους και κουβάλησε την ομάδα του Μιλγουόκι στην κορυφή του μπασκετικού πλανήτη!

Πλέον όλοι συζητούν για τον ταλαντούχο Έλληνα καλαθοσφαιριστή, που γράφει τη δική του ιστορία!

2
 Ύψος

tovima.gr

Μπορεί να είναι μόλις 26 ετών, αλλά έχει ύψος 2,11 μέτρα και ζυγίζει 110 κιλά!

Γι’ αυτό και είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει και σήμερα θεωρείται ένας από τους κορυφαίους NBA παίχτες.

3
Κανάλι στο YouTube

youtube.com

Ο Γιάννης από το 2014 έχει το δικό του κανάλι στο Youtube και μέχρι σήμερα έχει πάνω από 72 χιλιάδες subscribers!

Εκεί συνήθιζε να ποστάρει διάφορα αστεία βιντεάκια (τώρα δυστυχώς σταμάτησε να ασχολείται, αφού έχει χρόνια να ανεβάσει κάτι) προσπαθώντας να δείξει την καθημερινότητα του και άλλα που τον δείχνουν στους αγώνες που συμμετέχει.

4
Signature shoes

youtube.com

O καλαθοσφαιριστής στις 29 Ιουλίου 2019 λάνσατε το μυθικό Nike Zoom Freak 1, το πρώτο signature shoe του, ενώ το δεύτερο, Zoom Freak 2, κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2020 πριν από την επανεκκίνηση της σεζόν στο Ορλάντο. Το Zoom Freak 3 κυκλοφόρησε φέτος την 1η Ιουλίου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο κάτω μέρος του Zoom Freak 1 αναγράφεται το “father’s legacy”, για τον πατέρα του που «έφυγε» από τη ζωή τον Σεπτέμβριο του ’17 αλλά και τα ονόματα της οικογένειάς του!

5
Στίχος σε τραγούδι της Cardi B

bovary.gr/AP

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε στίχος σε τραγούδι της Cardi B με το γωστό παρατσούκλι του «Greek Freak», που είναι διάσημο πλέον σε όλους.

Συγκεκριμένα ο στίχος λέει «B**ch, I’m a freak like Greek». Με αυτό φαίνεται ότι ο γνωστός Έλληνας καλαθοσφαιριστής έχει πάει σε άλλα επίπεδα αναγνώρισης, αφού ξεκίνησε να ξεφεύγει απλά από τα «αθλητικά όρια»!

Εσύ ήξερες αυτά τα στοιχεία για τη ζωή του Έλληνα NBA παίχτη;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending