fbpx

H Volkswagen στο K-Cineplex Prime! Η νέα δυναμική συνεργασία της Unicars

Μια ακόμα νέα δυναμική συνεργασία ξεκινά η εταιρεία Unicars, επίσημος αντιπρόσωπος της Volkswagen στην Κύπρο, με τον κινηματογράφο K-Cineplex Prime (Στροβόλου) στη Λευκωσία, οδηγώντας τους απανταχού σινεφίλ σε νέες, χαλαρωτικές εμπειρίες με οδηγό τη Volkswagen.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, διαμορφώθηκε ειδικά ο χώρος υποδοχής του K-Cineplex Prime δίνοντας την ευκαιρία στους λάτρεις του κινηματογράφου να βιώσουν τη μοναδική εμπειρία Volkswagen και να απολαύσουν χαλαρές στιγμές, πριν και μετά την προβολή των ταινιών. Τα μοντέλα της Volkswagen θα βρίσκονται εκεί με πολλές εκπλήξεις και διαγωνισμούς, καθώς οι σινεφίλ θα μπορούν να τα θαυμάσουν από κοντά στην πορεία της συνεργασίας της Unicars με το K-Cineplex Prime.

H εταιρεία Unicars, με οδηγό το μότο της «Driving your stories», γνωρίζοντας πολύ καλά ότι κάθε άνθρωπος θέλει να οδηγεί τη δική του ιστορία, να βιώνει την ανεξαρτησία του, να αναδεικνύει την υπεροχή του και να αναλαμβάνει τα ηνία της ζωής του, προχωρά σε εποικοδομητικές συνεργασίες που έχουν ως στόχο να βρεθούν ακόμα πιο κοντά στην πραγματικότητα του κάθε ανθρώπου που ξέρει να ζει τη ζωή του στο έπακρο.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending