fbpx

Πήγαινε στις Ημέρες Γνωριμίας Πανεπιστημίου UCLan Cyprus!

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus σε προσκαλεί σε Μέρα Γνωριμίας, την Τρίτη, 2 Ιουλίου 2019, από τις 4 μέχρι τις 7 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στη Λάρνακα. Δύο ημέρες μετά, το Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου μαζί με διακεκριμένους Ακαδημαϊκούς και Λειτουργούς του Πανεπιστημίου, θα βρίσκεται στο Columbia Plaza στη Λεμεσό από τις 11:00 – 18:00.

Οι Ημέρες Γνωριμίας σου δίνουν την ευκαιρία να ανακαλύψεις τα πλεονεκτήματα που μπορείς να αποκτήσεις επιλέγοντας το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus για τις σπουδές σου, καθώς και να εξερευνήσεις τις εγκαταστάσεις του Βρετανικού Πανεπιστημίου της Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια των Ημερών Γνωριμίας θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις όλα τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών καθώς και να κάνεις την εγγραφή σου για το νέο κύκλο σπουδών Οκτωβρίου 2019. Ανακάλυψε, επίσης, τις κατευθύνσεις που αντιστοιχούν στην προσωπικότητά σου, με το Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού ΗΟGAN.

Το έμπειρο Ακαδημαϊκό προσωπικό και οι Λειτουργοί του Πανεπιστημίου, θα είναι στη διάθεσή σου, για να σου δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία ζητήσεις, η οποία σχετίζεται με τη φοίτηση στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, όπως την ολοκαίνουρια Ακαδημία Γλωσσών (Ελληνικά, Γενική Αγγλική Γλώσσα & Εντατικά Αγγλικά IELTS, Επιχειρησιακά Αγγλικά, Ρωσικά, Κινέζικα, Αραβικά, Ισπανικά, Γαλλικά) θέματα επαγγελματικής σταδιοδρομίας και διαμονής στις ολοκαίνουργιες φοιτητικές εστίες του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus (The Student’s Nest).

Στον χώρο θα βρίσκονται και φοιτητές του Πανεπιστημίου, οι οποίοι θα μπορούν να σε ξεναγήσουν στην Πανεπιστημιούπολη μέσω της εικονικής πραγματικότητας και να σου δώσουν μια αληθινή αίσθηση της φοιτητικής ζωής στη Λάρνακα.

Πήγαινε την Τρίτη, 2 Ιουλίου 16:00 – 19:00 στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus και την Πέμπτη, 4 Ιουλίου 11:00 – 18:00 στο Columbia Plaza, Λεμεσό.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε στο admissions@uclancyprus.ac.cy ή στο τηλέφωνο +357 24 69 40 00.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending