fbpx

Αυτές είναι οι 5 σπουδαίες ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε τον Ιούλιο στο cinema!

Πού σε βρίσκει το φετινό καλοκαίρι; Ανυπομονείς πώς και πώς να δεις τι νέο παίζει στη μεγάλη οθόνη; Μάθε πως έρχονται σπουδαίες παραγωγές τον φετινό Ιούλιο στους κινηματογράφους!

Σου μαζέψαμε τις top 5 ταινίες που θα θες κι εσύ να δεις αυτόν τον Ιούλιο μόλις προβληθούν στα K CINEPLEX!

Δες τις πιο κάτω:

1
Spider-man: Far From Home

O Peter Parker και οι φίλοι του ταξιδεύουν στην Ευρώπη, όπου ο Peter αποφασίζει να βοηθήσει τον Nick Fury να ανακαλύψει τα μυστικά που κρύβονται πίσω από τις επιθέσεις εξωγήινων πλασμάτων, που δημιουργούν ταραχές σε όλο τον κόσμο.

Πρωταγωνιστούν οι: Zendaya, Tom Holland, Jake Gyllenhaal

Η αναμενόμενη ταινία Δράσης, Κωμωδίας και Περιπέτειας, αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 3 Ιουλίου 2019.

Απόλαυσε την ταινία “Spider-man: Far From Home” στις νέες αναπαυτικές θέσεις του K Cineplex Prime (Strovolos) at Atmos Screen 1, για το απόλυτο cinema experience!

2
Anna

Πίσω από την εντυπωσιακή ομορφιά μιας γυναίκας, βρίσκεται ένα μυστικό που θα απελευθερώσει την ανεξίτηλη δύναμη και την ικανότητά της να γίνει ένας από τους πιο φοβερούς δολοφόνους στον πλανήτη.

Πρωταγωνιστούν οι: Sasha Luss, Helen Mirren, Luke Evans

Η αναμενόμενη ταινία Εγκλήματος και Μυστηρίου, αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 18 Ιουλίου 2019.


Θες να βλέπεις όλα τα κινηματογραφικά νέα, καθώς και τις προβολές των K Cineplex; Δες τα ΕΔΩ!


3
The Lion King

Η αγαπημένη ταινία μικρών και μεγάλων “ζωντανεύει” στη μεγάλη οθόνη! Μετά τη δολοφονία του πατέρα του, o νεαρός πρίγκιπας των λιονταριών φεύγει από το βασίλειο του για να μάθει το πραγματικό νόημα της ευθύνης και της γενναιότητας.

Πρωταγωνιστούν οι:  Tessa Thompson, Chris Hemsworth, Rebecca Ferguson

Η αναμενόμενη ταινία Animation, Δράσης και Δράματος αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 18 Ιουλίου 2019.

Απόλαυσε την ταινία “The Lion King” στις νέες αναπαυτικές θέσεις του K Cineplex Prime (Strovolos) at Atmos Screen 1, για το απόλυτο cinema experience!

4
Child’s Play

Μια μητέρα χαρίζει στο γιο της μια κούκλα σαν δώρο για τα γενέθλια του, χωρίς όμως να ξέρει τις δαιμονικές ικανότητες της κούκλας αυτής.

Πρωταγωνιστούν οι: Aubrey Plaza, Mark Hamill, Gabriel Bateman

Η αναμενόμενη ταινία Τρόμου αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 25 Ιουλίου 2019.

5
Angel Face

Μια μέρα, η Marlene επιλέγει ξαφνικά να εγκαταλείψει την κόρη της για έναν άνδρα που μόλις γνώρισε κατά τη διάρκεια μιας (ακόμη) νύχτας με υπερβολές. Η Έλλη πρέπει να αντιμετωπίσει τους δαίμονες της μητέρας της για να την πάρει πίσω.

Πρωταγωνιστούν οι: Marion Cotillard, Ayline Aksoy-Etaix, Alban Lenoir

Η αναμενόμενη ταινία Δράματος αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 25 Ιουλίου 2019.


Θες να μάθεις περισσότερα κινηματογραφικά νέα, αλλά και τις υπόλοιπες προβολές των K Cineplex; Δες τα ΕΔΩ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending