fbpx

Έλα και εσύ στο beach party στο Ακάκι!

Ποιος είπε πως πρέπει να νιώσεις την αλμύρα της θάλασσας στο πρόσωπο σου για να μπεις στο πνεύμα του καλοκαιριού; Ποιος είπε πως χρειάζεσαι παραλία για να διοργανώσεις ένα beach party;

Τι κι αν το Ακάκι, λοιπόν, δεν έχει παραλία; Η Ομάδα Νέων Ακακίου “Ο Σερράχης” τη φέρνει πιο κοντά από ποτέ, διοργανώνοντας ένα μοναδικό beach party στο χωριό!

Η πλατεία του χωριού ντύνεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση, σε ένα σκηνικό που έρχεται να “ταράξει τα νερά” στην περιοχή την Παρασκευή 12 Ιουλίου.

Το “beach party στο χωριό” θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα διαρκέσει μέχρι πρωίας με την είσοδο να είναι ελεύθερη για το κοινό. Απαραίτητη προϋπόθεση το summer dress code (αν όχι με μαγιό, σίγουρα με παντόφλες flip-flop 😀 )

Από νωρίς θα σερβίρονται στο ειδικά διαμορφωμένο bar παγωμένες μπύρες και διάφορα άλλα δροσιστικά ποτά, ενώ για τη λιγούρα θα υπάρχουν λαχταριστές pizzas.

Τη διασκέδαση των παρευρισκομένων θα αναλάβει ο Dj Mr. MK που θα βρίσκεται από νωρίς στα decks ανάβοντας το κέφι.

Την Παρασκευή 12 Ιουλίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην πλατεία Ακακίου για ένα μοναδικό…Beach party στο χωριό! Εσύ θα λείπεις; #akakisummer19 #10xroniaserrahis #omadanewnserrahis #drinkresponsible

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending