fbpx

«Disinformation Battles»: Πήγαινε στην ημερίδα και μάθε τα πάντα για την παραπληροφόρηση!

Ήξερες ότι στις 18 Ιουλίου, η ώρα 10:00 π.μ – 6:30 μ.μ θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου η ημερίδα «Disinformation Battles» από το Lead Cyprus;


Μάθε τα πάντα για το Lead Cyprus ΕΔΩ!


Είσαι άτομο που ανήκεις στην κοινότητα της επικοινωνίας, δημοσιογραφίας, πολιτικής και ηλεκτρονικών υπολογιστών, και έχεις πάθος να ασχοληθείς και να μελετήσεις ότι αφορά την παραπληροφόρηση;

Το event που θα σε διαφωτίσει είναι κοντά σου! Και το πιο σημαντικό η είσοδος είναι δωρεάν! ???? Και δεν είναι ψευδής είδηση!! ????


Εξασφάλισε τη θέση σου για την ημερίδα ΕΔΩ, εντελώς δωρεάν!


Τα εργαστήρια της ημερίδας μπορούν να σε ενημερώσουν, αλλά και να σε εκπαιδεύσουν για το πώς να μάχεσαι ενάντια στην παραπληροφόρηση! Τα άτομα που θα σε ενημερώσουν είναι άτομα του πανεπιστημιακού κύκλου, με πείρα και όρεξη να σου διδάξουν τα πάντα για την παραπληροφόρηση.

1
Η ημερίδα αποτελείται από 4 workshops!

  • 1ο workshop: Η αφήγηση μιας ιστορίας – ή ακόμα και προπαγάνδας με την απεικόνιση δεδομένων (data visualization) με τον Δημήτρη Τριχινά από το UNIC.
  • 2o workshop: Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και ενημέρωσης και το πρόβλημα της διάδοσης των ψεύτικων ειδήσεων και της ομιλίας μίσους με τον Δημήτρη Πασχαλίδη από το University of Cyprus.
  • 3ο workshop: Προς κατανόηση τους πως διαδίδονται και δημιουργούνται τα memes, τι πάει viral και που το κράτος έχει ευθύνη με τον Σάββα Ζανέττου από το Cyprus University of Technology.
  • 4ο workshop: Καταπολέμηση της καθημερινής μάστιγας της προκατάληψης και πως να μάθουμε να εμπιστευόμαστε τις πηγές της πληροφόρησής μας με τον Κυριακό Κυριάκου, την Στυλιανή Κλεάνθους και τη Jahna Otterbache.

Πήγαινε στην ημερίδα, γιατί στην κοινωνία που ζούμε τα μέσα και όχι μόνο μας βομβαρδίζουν συνεχώς με fake news. Μελέτησε την παραπληροφόρηση για να μπορείς να αντιμετωπίσεις τη χαώδη πληροφόρηση που σου πλασάρουν καθημερινά τα μέσα!

Θες κι εσύ να παραβρεθείς στην ημερίδα για την παραπληροφόρηση;
Κράτησε τη θέση σου ΕΔΩ, εντελώς δωρεάν!
????

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending