fbpx

Μάθε για το 1ο Lead Cyprus Summer Camp για επιχειρηματικότητα στην Κύπρο!

Με στόχο την ανάδειξη της κοινωνικής αλλαγής μέσω της επιχειρηματικότητας, το Cypriot Enterprise Link (CEL) και το CyprusInno διοργανώνουν το πρώτο Summer Camp της κοινής πρωτοποριακής τους πρωτοβουλίας «Lead Cyprus» σε όλη την Κύπρο.

Το Summer Camp θα πραγματοποιηθεί από τις 15 μέχρι τις 21 Ιουλίου 2019 σε όλες τις πόλεις της Κύπρου και φιλοδοξεί να διευρύνει τις επιχειρηματικές δεξιότητες των πολιτών από όλα τα επαγγελματικά πεδία, αλλά και να εξεύρει τις λύσεις που χρειάζεται το νησί.

Την προσπάθεια αυτή έρχεται να αναγνωρίσει και να στηρίξει το RISE, το μεγαλύτερο κυπριακό κέντρο έρευνας, καινοτομίας και ανάπτυξης, ως Innovation Champion ακολουθώντας ένα μεγάλο αριθμό υποστηρικτών και με στρατηγικό συνεργάτη την Ύπατη Αρμοστεία της Βρετανίας στην Κύπρο.

H συμμετοχή είναι δωρεάν – Κράτησε τη θέση σου ΕΔΩ!
(περιορισμένος αριθμός θέσεων)

1
Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα;

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 6 κύριες θεματικές ενότητες με διαφορετικές ομιλίες και δραστηριότητες σε κάθε πόλη, και απευθύνονται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας που δραστηριοποιούνται ή θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο της επιχειρηματικότητας. Περιλαμβάνονται, επίσης, διαγωνισμοί Hackathons σε όλες τις πόλεις.

Οι θεματικές ενότητες ποικίλουν και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ζητημάτων. Από τα bootcamps και τις ομιλίες για τα αρχικά στάδια της επιχειρηματικότητας έως τα workshops για την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης με ψηφιακά εργαλεία και τη μελλοντική διαμόρφωση των μέσων ενημέρωσης και της πολιτικής.

2
Τι θα μάθουν όσοι συμμετέχουν;

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν, να εμπνευστούν, να δικτυωθούν, καθώς επίσης να συζητήσουν με επιτυχημένους/ες επιχειρηματίες, που μπορούν να τους μεταφέρουν την τεχνογνωσία τους και να τους δώσουν καθοριστικές συμβουλές.

«Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που υλοποιείται από τους νέους, έχοντας ως στόχο να αναδείξει την κοινωνική αλλαγή μέσω της επιχειρηματικότητας και εν γένει της ανάπτυξης ιδεών και της συνεργασίας σε ολόκληρο το νησί. Kυρίως, στοχεύουμε στο να ξεκινήσουμε έναν διάλογο και να διαμορφώσουμε τη δική μας εκδοχή, ώστε να εκκινήσουμε μια κοινωνική αλλαγή μέσω της βιώσιμης επιχειρηματικότητας.», δηλώνει το μέλος της ομάδας του Lead Cyprus και υπεύθυνη των συνεργασιών, Ελευθερία Παναγιώτου.

3
Οι 6 θεματικές ενότητες του Summer Camp και το μεγαλύτερο Hackathon

  • ΚΕΡΥΝΕΙΑ (15 Ιουλίου 2019) – Let’s Talk Business: A Guide to Business Basics for Every Age!

  • ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ (16 Ιουλίου 2019)- StartUp Your Future: An A-Z Crash Course in Entrepreneurship for Every Aspiring Entrepreneur

  • ΛΑΡΝΑΚΑ (17 Ιουλίου 2019 – Larnaca Youth makerspace)- Blue and Green Entrepreneurship: New Economic Markets for Sustainable Growth

  • ΛΕΜΕΣΟΣ (18 Ιουλίου 2019 – ΤΕΠΑΚ)- Disinformation Battles: The Tools to Fight it in the Digital Era το οποίο στηρίζει και χρηματοδοτεί το Αμερικάνικο Tech Camp

  • ΠΑΦΟΣ (19 Ιουλίου 2019 – Πανεπιστήμιο Νεάπολις)- The StartUp Gateway to Europe

  • ΛΕΥΚΩΣΙΑ (15-18 Ιουλίου 2019 – Ledra Palace & Home for Cooperation)- Connecting the Dots: Tales About Leadership & Speaking of Change

  • Hack {Cyprus} Hackathon (19–21 Ιουλίου): Ο πιο μεγάλος μαραθώνιος κώδικα για πρώτη φορά σε όλες τις πόλεις με πολλαπλά θέματα – Τα εισιτήρια ανακοινώθηκαν στις 2 Ιουλίου

Βρες το πλήρες πρόγραμμα ΕΔΩ!


4
Εισιτήρια και πληροφορίες

Οι ενδιαφερόμενοι/ες που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε κάποιαν από τις πιο πάνω θεματικές, θα πρέπει να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια τους.

H συμμετοχή είναι δωρεάν – Κράτησε τη θέση σου ΕΔΩ!
(περιορισμένος αριθμός θέσεων)

Τη διοργάνωση του Summer Camp υποστηρίζουν οι χορηγοί: Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου, Πανεπιστήμιο Νεάπολης Πάφου, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, ARIS, GiGEM, Cyprus Energy Agency, AIPFE Cyprus, Youth Makerspace, KPMG, καθώς και οι στρατηγικοί συνεργάτες RISE και Ύπατη Αρμοστεία της Βρετανίας στην Κύπρο.

Για περαιτέρω πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.leadcyprus.com και τις σελίδες στα Social Media (Facebook και Instagram).

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending