fbpx

Ο μοναδικός Μάρκος Παγδατής εγκατέλειψε τα κορτ! (video)

Για την καριέρα του άκουσες και διάβασες τα πάντα: για τη μεγάλη πορεία στο Αυστραλιανό Όπεν το 2006 που μας έμαθε τι είναι το τένις, μέχρι κάθε νίκη του απέναντι σε ιερά τέρατα του παγκόσμιου τένις ο Μάρκος Παγδατής είναι χωρίς αμφιβολία ο κορυφαίος Κύπριος τενίστας.

Το πλέον σημαντικό όμως στην περίπτωση του Μάρκου, που έβαλε τέλος πριν λίγες μέρες σε μια πλούσια καριέρα, είναι η προσωπικότητα του.

Αυτή η προσωπικότητα, η μεγάλη αγάπη του για το τένις, το συνεχές χαμόγελο του και η θετική του αύρα είναι που “ανάγκασαν” τενίστες όπως ο Federer και ο Djokovic να του “υποκλιθούν”, αποθεώνοντας τον, τονίζοντας πως ο Μάρκος είναι απώλεια για το παγκόσμιο τένις!

Το ποιος είναι ο Μάρκος Παγδατής το αποτύπωσε καλύτερα από όλους το μοναδικό video της ATP Tour, ένα video γεμάτο χαμόγελα, γέλια και όμορφες στιγμές από την καριέρα του Λεμεσιανού τενίστα, που σαν Κύπρος του χρωστάμε τόσα πολλά.

Δες το video πιο κάτω:

The Wonderful Career of Marcos Baghdatis

The end of a fun & fabulous career ????

Thanks for the memories, Marcos Baghdatis! ????????

Posted by ATP Tour on Thursday, 4 July 2019

Στην τελική τι είναι ο Μάρκος; Ένα παιδί με όνειρα που αφοσιώθηκε σε αυτά τα όνειρα, άφησε πίσω την οικογένεια του από πολύ μικρή ηλικία και κατάφερε να γίνει παγκόσμια γνωστός και αγαπητός.

Σε παράφραση, μάλιστα, της ατάκας για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο “Just a kid from Sepolia”, ο Μάρκος ήταν “Just a kid from Paramytha” που μεγαλούργησε με όπλο τα όνειρα του!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending