fbpx

Η Celestyal Cruises επιβραβεύει το κοινό της με την κρουαζιέρα “Ειδυλλιακό Αιγαίο” για δύο! 

Η Celestyal Cruises προσφέρει ιδανικές εν πλω διακοπές, που συνδυάζουν την άνεση και τη διασκέδαση με τη γνωριμία νέων, συγκλονιστικών προορισμών. Κύριος προορισμός στις κρουαζιέρες της τα πανέμορφα νησιά του Αιγαίου προσφέροντας αυθεντικές εμπειρίες και κυρίως απαράμιλλη προσωπική εξυπηρέτηση και ζεστή φιλοξενία.

Φέτος τον Ιούνιο, η Celestyal Cruises, θέλοντας να επιβραβεύσει το κοινό της στην Κύπρο και να προωθήσει τα νέα της τουριστικά πακέτα, διοργάνωσε διαγωνισμό μέσω της εκπομπής Happy Hour με τον Ανδρέα Γιόρτσιο στο ΡΙΚ, με έπαθλο την κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων ’Ειδυλλιακό Αιγαίο’, για 2 άτομα, αξίας €3000! Μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού αναδείχτηκε η Άντρη Μαυρόκωστα, η οποία ετοιμάζεται για Celestyal διακοπές στο ’Ειδυλλιακό Αιγαίο’!

Συγκεκριμένα, το ‘Ειδυλλιακό Αιγαίο’, μια ολοκληρωμένη πρόταση διακοπών σε γοητευτικές γωνιές του Αιγαίου, περιλαμβάνει διανυκτέρευση σε μοναδικούς νησιώτικους προορισμούς όπως τη Μύκονο και Σαντορίνη και ολοήμερες στάσεις στην Αρχαία Έφεσο, τη Μήλο, το Ηράκλειο και τη Σαντορίνη, με αναχώρηση από τον Πειραιά. Το πακέτο παρέχει την all-inclusive Celestyal εμπειρία, με άνετη διαμονή, πλήρη διατροφή, απεριόριστη κατανάλωση επώνυμων ποτών, διασκέδαση εν πλω, τουλάχιστον δύο εκδρομές, αλλά και όλα τα λιμενικά τέλη και φιλοδωρήματα.

Σχετικά με τη Celestyal Cruises

Η Celestyal Cruises διατηρεί ως βάση των δραστηριοτήτων της την Ελλάδα με λιμάνια επι/αποβίβασης κατά κύριο λόγο τα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο. Η εταιρία διαχειρίζεται δύο μεσαίου μεγέθους κρουαζιερόπλοια, που το καθένα προσφέρει ιδανικό περιβάλλον για ζεστή και προσωπική εξυπηρέτηση. Επίκεντρο της φιλοσοφίας της εταιρίας είναι ο «προορισμός», ενώ κάθε κρουαζιέρα της εστιάζει σε όλες τις εκφάνσεις του πολιτισμού των περιοχών που επισκέπτεται, προσφέροντας αυθεντικές εμπειρίες τόσο εν πλω όσο και στην ξηρά.

Βραβεία

To Φεβρουάριο του 2018, η Celestyal Cruises απέσπασε τέσσερα βραβεία στα Cruise Critic Cruisers’ Choice Awards, λαμβάνοντας την πρώτη θέση στις κατηγορίες «Αξία» και «Εκδρομές» και τη δεύτερη θέση στις κατηγορίες «Εξυπηρέτηση» και «Ψυχαγωγία». Το 2017, η Celestyal Cruises έλαβε το βραβείο «Καλύτερης Εξυπηρέτησης» στα UK Editors’ Picks της Cruise Critic, τη μεγαλύτερη διαδικτυακή κοινότητα κρουαζιέρας στον κόσμο, καθώς και τέσσερα κορυφαία βραβεία στα Cruise Critic Cruisers’ Choice Awards, στις κατηγορίες που αφορούν τα κρουαζιερόπλοια μεσαίου μεγέθους, και συμπεριλαμβάνουν τα ακόλουθα: «Αξία», «Ψυχαγωγία», «Επιβίβαση» και «Εκδρομές».

Κοινωνική Υπευθυνότητα

Η Celestyal Cruises δεσμεύεται πλήρως απέναντι στη βιώσιμη ανάπτυξη και τις ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές. Η εταιρία υποστηρίζει τις τοπικές κοινωνίες στους προορισμούς που επισκέπτεται, ιδιαίτερα στον τομέα της εκπαίδευσης. Από το 2015, πάνω από 1.200 μαθητές στα νησιά της Μήλου, Πάτμου και Ίου απόλαυσαν ένα «ταξίδι στη γνώση» παρακολουθώντας ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα- πρωτοβουλία της Celestyal Cruises. Συμπληρωματικά, η Celestyal Cruises υποστηρίζει πολιτιστικές ΜΚΟ, καθώς και την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας και την εξέλιξη των σπουδαστών ναυτιλιακών σχολών.

Πιστοποίηση ISO

Όλο το φάσμα της διοίκησης των κρουαζιερόπλοιων, συμπεριλαμβανομένου του τεχνικού τομέα, του ξενοδοχειακού τμήματος και του πληρώματος και των γραφείων της Celestyal Cruises είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001/14001. Η DNV-GL, η οποία αποτελεί την ελεγκτική αρχή, θεωρείται ευρέως η μεγαλύτερη και πιο αναγνωρισμένη εταιρία αξιολόγησης στον κλάδο της ναυτιλίας.

Συνδεθείτε με τη Celestyal Cruises:

Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending