fbpx

Αυτή είναι η δουλειά με ωφελήματα και ανέλιξη που ίσως δεν σκέφτηκες να κάνεις!

Κάνεις σχέδια για δικό σου διαμέρισμα, για ταξίδια και εξορμήσεις με την παρέα και γενικά θες να είσαι ανεξάρτητος; Σκέφτεσαι ότι θα ήταν όλα πιο εύκολα αν είχες κάποιες οικονομίες για να μπορείς να κινείσαι χωρίς σε περιορίζουν τα έξοδα;

Ο πιο απλός τρόπος για να έχεις ένα extra εισόδημα και να είσαι πιο άνετος οικονομικά, είναι να βρεις μια δουλειά, full time ή part time, που να μπορεί να προσαρμοστεί το πρόγραμμά σου!

Αν θα βρεις δουλειά όμως θέλεις να περνάς και καλά, να έχεις ωφελήματα και να νιώθεις πώς εξελίσσεσαι σαν άτομο! Να είναι κάτι τελοσπάντων που θα σε βοηθήσει και στο μέλλον σου.

Σου βρήκαμε μια πολύ καλή επιλογή που ίσως δεν την σκέφτηκες και ικανοποιεί τις απαιτήσεις σου! Βρες δουλειά στα McDonald’s!

Μάθε 5+1 λόγους που θα σε πείσουν να μπεις κι εσύ στην ομάδα των McDonald’s:

1
Έχεις ευέλικτο ωράριο!

Είναι γνωστό πως ειδικά αν σπουδάζεις, είναι δύσκολο να συνδυάσεις σπουδές, δουλειά και κοινωνική ζωή. Αυτό ισχύει και σε περίοδο διακοπών, που θες να έχεις και τα ξενύχτια και τις εξόδους σου, ενώ δουλεύεις παράλληλα.

Στα McDonald’s έχεις τη δυνατότητα να προσαρμόζεις το πρόγραμμά σου όπως σε βολεύει, για να προλαβαίνεις όλες σου τις υποχρεώσεις.

Μάθε πως το 30% όσων δουλεύουν στα McDonald’s είναι φοιτητές και όπως οι ίδιοι είπαν, ένας λόγος που αγαπάνε τη δουλειά τους εκεί, είναι το ευέλικτο ωράριο.

2
Περνάς καλά!

Πόσο σημαντικό είναι για ‘σένα να περνάς καλά στη δουλειά σου και να βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον που σε αποδέχονται και σε ενθαρρύνουν να βελτιωθείς;

Στα McDonald’s θα συναντήσεις όλα τα πιο πάνω και θα απολαμβάνεις να δουλεύεις εκεί, ενώ παράλληλα μέσα από τη δουλειά σου θα δημιουργήσεις φίλους για μια ζωή!

Το 45% των εργαζομένων είναι ηλικίας 18-25, άρα καταλαβαίνεις ότι θα εργάζεσαι σε ένα πολύ νεανικό, φιλικό περιβάλλον που θα σε βοηθά να αποδίδεις καλύτερα αφού θα νιώθεις ωραία. Φυσικά είναι σίγουρο ότι δεν θα λείπουν οι στιγμές που θα σε κάνουν να γελάσεις τόσο πολύ, που θα τις θυμάσαι για πάντα!

3
Έχεις σημαντικά ωφελήματα!

Εννοείται ότι ο κύριος λόγος που θες να βρεις δουλειά είναι το χρηματικό κίνητρο. Η ζωή έχει έξοδα και απαιτεί οικονομική ενίσχυση! Είτε θες να κλείσεις το επόμενο σου ταξίδι, είτε θες να σταματήσεις να ζητάς λεφτά από τους γονείς σου, ένας μισθός θα σε βοηθήσει σημαντικά!

Στα McDonald’s θα έχεις σταθερό μισθό κάθε μήνα, και επιπλέον θα έχεις τα ακόλουθα σημαντικά ωφελήματα:

  • 13ο μισθό
  • Ταμείο Προνοίας
  • Επίδομα Νυχτερινής Βάρδιας και Υπερωρίας
  • Φιλοδώρημα βάσει της απόδοσης 2 φορές τον χρόνο
  • 22 μέρες άδεια τον χρόνο
  • Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη

Περίμενες πως μια δουλειά θα μπορούσε να σου προσφέρει τόσα ωφελήματα; Α… και θα μπορείς να απολαμβάνεις το γεύμα σου δωρεάν, όταν εργάζεσαι και θες να “τσιμπήσεις” κάτι!

4
Επιλέγεις μια θέση που σου ταιριάζει με προοπτική ανέλιξης!

Αν ψάχνεις μια δουλειά, full time ή part time, που θα σε βοηθήσει να ανελιχθείς στα αμέσως επόμενα χρόνια, στα McDonald’s θα είσαι στο σωστό μέρος!

Υπάρχουν διάφορες θέσεις για να δουλέψεις ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τις ικανότητές σου: Crew, Barista, Guest Experience Leader, McDelivery Rider… Όποια θέση κι αν επιλέξεις, σίγουρα θα μάθεις όλα όσα χρειάζεται για να πετύχεις! Αρκεί να έχεις καλή διάθεση και όρεξη για δουλειά.

Όλοι οι Store Managers στα McDonald’s σήμερα, ξεκίνησαν από τη θέση του Crew! Αυτό δείχνει ότι υπάρχουν απεριόριστες δυνατότητες ανέλιξης μέσα στην εταιρεία.

Τα εστιατόρια McDonald’s έχουν πάντα την πόρτα τους ανοικτή σε φιλόδοξα άτομα! Έτσι από μια απλή δουλειά, μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε μια καριέρα με πολλές ευκαιρίες ανέλιξης.

5
Εκπαιδεύεσαι και θα εξελίσσεσαι συνεχώς!

Ήξερες ότι τα McDonald’s Κύπρου έχουν πάνω από 1000 εργαζόμενους και αφιερώνουν πάνω από 350 ώρες εκπαίδευσης κάθε χρόνο για να εξελίξουν τον καθ’ έναν από αυτούς;

Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι θα έχεις τη στήριξη και τη συνεχή εκπαίδευση που χρειάζεσαι για να μάθεις άριστα τη δουλειά σου και θα πάρεις τα σωστά εφόδια για να κάνεις τα πρώτα σου βήματα στην αγορά εργασίας.

Μέσα από την εκπαίδευση, θα έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις διπλώματα με διεθνή αναγνώριση και να συμμετέχεις σε οργανωμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια σχετικά με την εξυπηρέτηση πελατών, την ποιότητα και ασφάλεια τροφίμων, την ασφάλεια και υγεία κ.ά.

6
Κερδίζεις επαγγελματικές δεξιότητες και εμπειρία!

Επιλέγοντας να δουλέψεις στα McDonald’s, αυτόματα ανήκεις σε μια από τις πιο μεγάλες και επιτυχημένες εταιρείες στην Κύπρο και σ’ ένα από τα μεγαλύτερα brands διεθνώς! Τι σημαίνει αυτό; Ότι μαθαίνεις να δουλεύεις με οργάνωση, πειθαρχία και επαγγελματισμό, σύμφωνα με διεθνή πρότυπα.

Μέσα από ομαδική δουλειά κερδίζεις πολύτιμες δεξιότητες που θα σου χρησιμεύσουν όπου κι αν δουλέψεις στο μέλλον! Έρχεσαι σε επαφή με κόσμο έτσι μαθαίνεις να επικοινωνείς αποτελεσματικά και αποκτάς αυτοπεποίθηση.

Μαθαίνεις να δουλεύεις υπό πίεση, να διαχειρίζεσαι σωστά το χρόνο σου και να φέρνεις αποτελέσματα! Όλες αυτές οι δεξιότητες είναι πολύ βασικές για το βιογραφικό σου, ειδικά όταν στοχεύεις σε μια επιτυχημένη καριέρα στο τομέα της εστίασης. 

Με μια δουλειά στα McDonald’s μπορείς να εξελίξεις την προσωπικότητά σου και να κτίσεις το μέλλον σου σε γερές βάσεις!

Θες κι εσύ να γίνεις μέλος στην ομάδα των McDonald’s; Βρες όλες τις θέσεις εργασίας στα McDonald’s Κύπρου και κάνε αίτηση ΕΔΩ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending