fbpx

5 Φεστιβάλ & Events στην Κύπρο που θα θες να πας αυτόν τον Ιούλη!

Ο Ιούλιος μπήκε για τα καλά και σίγουρα αν δεν έχεις πάει σε κάποιο φεστιβάλ ή event τον προηγούμενο μήνα, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να διασκεδάσεις.

Είναι γνωστό πως όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τον Ιούλη έχει πολλούς τόπους αναψυχής για να πας!

Δες τα φεστιβάλ και τα events που σου βρήκαμε:

1
Για τους ”Beer lovers”

Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος, διοργανώνονται τα φεστιβάλ μπύρας σε Πάφο και Λεμεσό που έρχονται να τιμήσουν τους λάτρεις της μπύρας με διάφορα εδέσματα και ζωντανή μουσική.

Το φεστιβάλ Μπύρας της Πάφου είναι το μεγαλύτερο και διαχρονικό φεστιβάλ που γίνεται στην Πάφο για 9η χρονιά στην πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου της πόλης.

Θα διεξαχθεί στις 18, 19 και 20 Ιουλίου με ελεύθερη είσοδο (ποικίλες τιμές ανάλογα με την μπύρα).

Εκεί θα βρεις διάφορων ειδών μπύρες όπως: IPA, Stouts, Ales. Lagers, Pilsners, Weiss, Barrel Aged, Ciders, και Fruit Beers.

Το Πελέντρι, ένα από τα μεγαλύτερα χωριά της Λεμεσού, διοργανώνει επίσης το φεστιβάλ Μπύρας ”Beer Phelstival” για 4η συνεχή χρονιά στο καφέ του χωριού, το Phelandrio Cafe-bar.

Ετοιμάσου να γευτείς τη δροσιά της μπύρας σε ρυθμούς live μουσικής, σε αυτό το φιλόξενο χώρο του χωριού από τις 26 εώς 28 Ιουλίου. Είσοδος ελεύθερη!

2
Events με αγαπημένους καλλιτέχνες

Φυσικά και δεν πρέπει να λείπουν από το ”To-do list” σου αυτό το καλοκαίρι οι εμφανίσεις αγαπημένων τραγουδιστών.

Στις 17 Ιουλίου, έρχεται για μια υπέροχη βραδιά ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Lush Beach Bar, στη Λάρνακα.

Την Παρασκευή, 19 Ιουλίου θα εμφανιστεί ο Νίκος Απέργης στο Nava Seaside, για μια ξέφρενη βραδιά μουσικής και διασκέδασης. Επίσης, στις 19 Ιουλίου θα εμφανιστούν οι Melisses στο Breeze summer club, στη Λεμεσό.

Στις 27 Ιουλίου περιμένουμε με ανυπομονησία τον Νίκο Οικονομόπουλο για μια ξεχωριστή βραδιά, να τραγουδήσουμε παλιές και καινούριες του επιτυχίες στο THE DOCK, στην Αγία Νάπα. Την επόμενη μέρα,  28 Ιουλίου, θα βρίσκεται και στο Breeze, στη Λεμεσό.

3
Συναυλίες γνωστών τραγουδιστών και συγκροτημάτων

Την Κυριακή, 14 Ιουλίου δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες του μουσικού χώρου, η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας θα εμφανιστούν στο Κηποθέατρο Λεμεσού.

Μπορείς να προμηθευτείς τα εισιτήρια σου από το tickethour.com.cy, από καταστήματα ACS, ή στα ταμεία του Κηποθεάτρου και της Οδού Ειρήνης 158.

Στις 19 Ιουλίου, ο Λούκας Γιώρκας και ο Μιχάλης Λεβέντης έρχονται για μια καλοκαιρινή εμφάνιση στο Θεατράκι του Κοινοτικού Συμβούλιο Επισκοπής.

4
Loud Music Festival 2019

Ένα από τα μεγαλύτερα και loudest events επιστρέφει για 6η συνεχή χρονιά από τις 25 εως 28 Ιουλίου στο ποταμό Γερμασόγειας.

Το event διαρκεί 4 μέρες με διαφορετικό πρόγραμμα μουσικής κάθε μέρα, έτσι ώστε το κοινό να μπορεί να παρευρεθεί σε διαφορετικά είδη μουσικής.

Η είσοδος για το event είναι ελεύθερη!

5
“The Manhattan Experience”

Αν πάλι επιθυμείς να διασκεδάσεις σε κάποιο event στην Λευκωσία, σου προτείνουμε το ”The Manhattan experience” στο Monkeys Bar, στις 17 Ιουλίου.

Ένα ξεχωριστό event που θα σου δώσει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι στο Manhattan! ????

Εσύ πού θα επιλέξεις να πας για να διασκεδάσεις;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending