fbpx

Απόλαυσε ταινίες Ευρωπαϊκού Cinema (και όχι μόνο) στα K Cineplex παγκύπρια!

Το K Cineplex δεν προβάλλει μόνο μεγάλες κινηματογραφικές ταινίες από μεγάλα studios, αλλά με υπερηφάνεια προσφέρει τη δυνατότητα παρακολούθησης μεγάλης γκάμας παγκόσμιων ταινιών όπως: Ρωσικές, Ινδικές, Bollywood και Ασιάτικες ταινίες, ταξιδεύοντας τους θεατές σε ένα πλούσιο πολιτισμικό κινηματογραφικό ρεπερτόριο, παγκοσμίου φήμης παραστάσεις και ζωντανές μεταδόσεις Όπερας και Θεάτρου.

Η Ευρώπη υπερηφανεύεται για την απαράμιλλη κινηματογραφική προσφορά της τόσο σε εγχώριες όσο και σε Ευρωπαϊκές ταινίες που γίνονται κάθε χρόνο. Η ομάδα του K Cineplex ψάχνει συνεχώς, ούτως ώστε να φέρει κοντά σου και να προβάλει στη μεγάλη οθόνη τόσο εγχώριες όσο και Ευρωπαϊκές και παγκοσμίου φάσματος ταινίες.

Τα K Cineplex Παγκύπρια θα προβάλλουν μια νέα Ευρωπαϊκή ταινία κάθε εβδομάδα, καθώς και τις κυπριακές παραγωγές που κυκλοφορούν κάθε χρόνο.

Το K Cineplex ενθαρρύνει και υποστηρίζει πλήρως του Κύπριους παραγωγούς όπως παρουσιάσουν τις ιστορίες τους στη μεγάλη οθόνη, τις οποίες μπορούν πραγματικά να απολαύσουν και να εκτιμήσουν οι σινεφίλ της Κύπρου.

Δημιουργούν μια θερμή και φιλική ατμόσφαιρα, με μια μεγάλη γκάμα γνωστών, ανεξάρτητών και κλασικών ταινιών, με ζωντανές μεταδόσεις υπέροχων παραστάσεων από το εξωτερικό και όχι μόνο, μια συλλογή εμφανίσεων γνωστών παραγωγών και πρωταγωνιστών που υπόσχονται ότι πάντα θα υπάρχει κάτι για τον καθένα στο καινούριο και ανανεωμένο K Cineplex Prime.

Αυτό το καλοκαίρι, οι λάτρεις του σινεμά θα απολαύσουν μερικά από τα κλασικά αριστουργήματα Ingmar Bergman, μαζί με μια δόση Γαλλικού κινηματογραφικού ρομαντισμού, σε συνδυασμό μαύρης ευρωπαϊκής κωμωδίας.

Δες πιο κάτω αυτές τις ταινίες:

1
Angel Face

Κάθε γυναίκα μπορεί να γεννήσει ένα παιδί, αλλά η ταινία αυτή μας θυμίζει πολύ εύστοχα πως το να είσαι γονιός, είναι μια τεράστια, εφ’ όρου ζωής υποχρέωση, που κάποιοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν.

Πρωταγωνιστούν οι: Marion Cotillard, Ayline Aksoy-Etaix, Alban Lenoir

Η Δραματική ταινία αναμένεται να προβληθεί μέσω του EU Cinema SPOTLIGHT στους κινηματογράφους K Cineplex στις 25 Ιουλίου 2019.

2
Wild strawberries

Ο ηλικιωμένος ιατρός Άιζακ Μποργκ ταξιδεύει με το αυτοκίνητό του για την πόλη Λουντ, όπου θα τιμηθεί από το παλιό του πανεπιστήμιο για την 50χρονη καριέρα του.

Στο ταξίδι, τον συνοδεύει η έγκυος νύφη του, Μαριάν, η οποία δεν τρέφει και τα καλύτερα συναισθήματα για τον εγωπαθή πεθερό της…

Στη διαδρομή, έπειτα και από έναν εφιάλτη που θα τον προβληματίσει, ο ιατρός θα συναντήσει διάφορα πρόσωπα που, συνειρμικά, θα τον φέρουν αντιμέτωπο με τα όνειρα του παρελθόντος και τις μνήμες μιας ζωής που έχει μείνει πίσω και το ταξίδι του θα μετατραπεί, τελικά, σε μια πνευματική πορεία συμφιλίωσης με το παρελθόν και τους οικείους του, με το υποσυνείδητο να συναντά τους φόβους, τις αυταπάτες και τις διαψεύσεις μιας ζωής, πετυχημένης κοινωνικά, αλλά ακυρωμένης σε ερωτικό και συναισθηματικό επίπεδο.

Πρωταγωνιστούν οι: Victor Sjöström, Bibi Andersson, Ingrid Thulin

Η Ρομαντική ταινία Δράματος αναμένεται να προβληθεί μέσω του EU Cinema SPOTLIGHT στους κινηματογράφους K Cineplex την 1η Αυγούστου 2019.

3
Les Invisibles

Με απόφαση του Δήμου, το κέντρο υποδοχής άστεγων γυναικών Envol πρόκειται να κλείσει. Οι κοινωνικοί λειτουργοί έχουν μόνο 3 μήνες στη διάθεσή τους για να επανεντάξουν στην κοινωνία, με κάθε τρόπο, τις γυναίκες που έχουν υπό τη φροντίδα τους.

Πλαστογραφούν, καταφεύγουν στο ψέμα και προσπαθούν να βρουν οποιοδήποτε «μέσο» για να ανασταλεί η απόφαση. Για αυτό το διάστημα, τα πάντα επιτρέπονται, φτάνει οι γυναίκες να «σωθούν»!

Πρωταγωνιστούν οι: Patricia Mouchon, Khoukha Boukherbache, Bérangère Toural

Η Δραματική Κωμωδία αναμένεται να προβληθεί μέσω του EU Cinema SPOTLIGHT στους κινηματογράφους K Cineplex στις 8 Αυγούστου 2019.

4
The Conformist

Ρώμη: δύο χρόνια πριν το ξέσπασμα του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου.

Ένας άνδρας, ο Μαρτσέλο ( Ζαν Λουί Τρεντινιάν) ζει μια απόλυτα συμβατική ζωή. Δουλεύει για το φασιστικό καθεστώς του Μουσολίνι, είναι παντρεμένος με μια μικροαστή, αλλά κοινωνικά αποδεκτή γυναίκα και πηγαίνει συχνά στην εκκλησία.

Όλα κυλούν ήρεμα στη ζωή του μέχρι τη στιγμή που το αφεντικό του, θα του αναθέσει την εκτέλεση του πρώην καθηγητή και μέντορά του στο Παρίσι.

Πρωταγωνιστούν οι: Jean-Louis Trintignant, Stefania Sandrelli, Gastone Moschin

Η Δραματική ταινία αναμένεται να προβληθεί μέσω του EU Cinema SPOTLIGHT στους κινηματογράφους K Cineplex στις 15 Αυγούστου 2019.

5
Red Joan

Βασισμένη στην αληθινή ιστορία της κατασκόπου Μελίτα Νόργουντ, αυτή η μεστή και ατμοσφαιρική περιπέτεια κατασκοπείας και αγάπης, μας χαρίζει θαυμάσιες ερμηνείες, τόσο από την Τζούντι Ντεντς όσο και από τη Σόφι Κούκσον. Μια εκπληκτική ταινία του Σερ Τρέβορ Ναν.

Πρωταγωνιστούν οι: Judi Dench, Sophie Cookson, Stephen Campbell Moore

Η Βιογραφική Ρομαντική ταινία Δράματος αναμένεται να προβληθεί μέσω του EU Cinema SPOTLIGHT στους κινηματογράφους K Cineplex στις 22 Αυγούστου 2019.

6
When Mon is away

Ο Κάρλο και η Τζούλια είναι παντρεμένοι και έχουν 3 παιδιά. Ο Κάρλο είναι εντελώς απορροφημένος από τη δουλειά του και έτσι λείπει συνεχώς από το σπίτι, ενώ η Τζούλια έχει εγκαταλείψει τη δουλειά της για να μεγαλώσει τα παιδιά.

Κουρασμένη από την καθημερινότητα, η Τζούλια αποφασίζει να κάνει δώρο στον εαυτό της 10 μέρες διακοπές χωρίς την οικογένεια. Ο Κάρλο θα πρέπει τώρα να αναλάβει το ρόλο της και αυτό δεν είναι εύκολο…

Πρωταγωνιστούν οι: Fabio De Luigi, Valentina Lodovini, Angelica Elli

Η Κωμωδία αναμένεται να προβληθεί μέσω του EU Cinema SPOTLIGHT στους κινηματογράφους K Cineplex στις 29 Αυγούστου 2019.

7
The Seventh Seal

Ένας ιππότης και ο ιπποκόμος του, επιστρέφουν από τις Σταυροφορίες στη Σουηδία που μαστίζεται από την πανούκλα. Στο δρόμο τους θα συναντήσουν τον Θάνατο, ο οποίος θα ζητήσει από τον Ιππότη να τον ακολουθήσει.

Εκείνος, για να κερδίσει χρόνο, μήπως και μπορέσει να βρει απαντήσεις στις υπαρξιακές αγωνίες και τα μεταφυσικά προβλήματα που τον ταλανίζουν, προτείνει στο Θάνατο να παίξουν μια παρτίδα σκάκι και όταν τελειώσει, αυτή να είναι και η τελευταία προθεσμία του.

Πρωταγωνιστούν οι: Max von Sydow, Gunnar Björnstrand, Bengt Ekerot

Η αναμενόμενη ταινία Δράσης και Φαντασίας αναμένεται να προβληθεί μέσω του EU Cinema SPOTLIGHT στους κινηματογράφους K Cineplex στις 12 Σεπτεμβρίου 2019.


Θες να μάθεις περισσότερα κινηματογραφικά νέα, αλλά και τις υπόλοιπες προβολές των K Cineplex; Δες τα ΕΔΩ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending