fbpx

Τα #FailOpenMic έρχονται στην Λεμεσό!

H RiseTech Media σε συνεργασία με το δικοινοτικό πρόγραμμα Lead Cyprus παρουσιάζει την εκδήλωση δικτύωσης #FailOpenMic στη Λεμεσό, την Πέμπτη 18/7 στο Diamante Blu.

Ανέκαθεν η αποτυχία είναι από το πιο δυνατά εργαλεία για να μάθεις από τα λάθη σου και να προχωρήσεις μπροστά στην προσωπική ή επαγγελματική ζωή σου. Έφτασε η στιγμή η Κύπρος να αρχίσει να συζητάει πως μέσα από αποτυχημένα συμβάντα κάποιος μπορεί να φτάσει στην επιτυχία ή να μάθει νέα πράγματα. Η αποτυχία ή επιτυχία είναι απλώς συμβάντα στη ζωή κάποιου και πάντα στόχος μας πρέπει να είναι η αλλαγή προς το καλύτερο, μαθαίνοντας από αυτά τα γεγονοτά.

Ο CEO της RiseTech Media και ιδρυτής του blog για νεοφυείς επιχειρήσεις DisruptCyprus.com Panis Pieri αναφέρει σχετικά με την εκδήλωση: “Χτίζοντας μια νεοφυή επιχειρήση πρέπει να αγκαλιάσεις την αποτυχία και να την δεις σαν εργαλείο για να αναπτύσεις την επιχείρηση με γοργούς ρυθμούς. Έτσι αποφασίσαμε να αρχίσουμε μια σειρά από εκδηλώσεις σε συνεργασία με το δικοινοτικό επιχειρηματικό πρόγραμμα Lead Cyprus. Έχουμε τους ίδιους στόχους. Να δούμε μια Κύπρο να καινοτομεί και να βρει τις λύσεις για να επιτευχθεί η ειρήνη στο νησί μας.”

Καλέσαμε 5 ομιλητές στην εκδήλωση #FailOpenMic: Through Failure, we thrive and strive που θα γίνει στο υπέροχο χώρο του Diamante Blu στις 7 μ.μ. την ερχόμενη Πέμπτη. Μαζί μας θα είναι η Ελίζα Σολέα, o John Lewis, ο Παναγιώτης Χαραλάμπους, η Αλεξία Σολωμού και ο Ντίμης Μιχαηλίδης να μοιραστούν τις ιστορίες τους.

Η είσοδος είναι δωρεάν αλλά απαιτείται προεγγραφή ΕΔΩ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending