fbpx

GrantXpert Consulting Ltd: Γιόρτασε τα 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας της!

Την Τρίτη 16 Ιουλίου 2019, η GrantXpert Consulting Ltd, γιόρτασε τα 10 χρόνια πετυχημένης πορείας της στην Κύπρο, σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση που έλαβε μέρος σε γνωστό cocktail bar της πρωτεύουσας.

Το παρόν τους έδωσαν εκλεκτοί καλεσμένοι, πελάτες, συνεργάτες και φίλοι της GrantXpert Consulting, το προσωπικό της εταιρείας, αλλά και εκπρόσωποι της κυβέρνησης και των μέσων ενημέρωσης.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την βραδιά σε μια ξεχωριστή και ανεβασμένη ατμόσφαιρα, με μουσική από γνωστό DJ, σε καλοκαιρινούς ρυθμούς.

Η Δρ. Σίλια Χατζηχριστοδούλου, ιδρυτής της GrantXpert Consulting και οικοδέσποινα της βραδιάς, μίλησε για την ιστορική εξέλιξη και λειτουργία της εταιρείας, η οποία δραστηριοποιείται από τον Μάιο του 2009 στην κυπριακή αγορά. Η εταιρεία παρέχει μια ευρεία γκάμα συμβουλευτικών υπηρεσιών σε πολίτες, πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα, νεοσύστατες και υφιστάμενες εταιρείες που χρειάζονται στήριξη και ενημέρωση για τα συγχρηματοδοτούμενα και Ευρωπαϊκά προγράμματα χρηματοδότησης. Ανέφερε επίσης ότι μέχρι σήμερα το γραφείο της έχει εξασφαλίσει για τους πελάτες της το ποσό των 16 εκατομμυρίων ευρώ σε χρηματοδοτήσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ποσό πολύ σημαντικό για την επιχειρηματική και ερευνητική δραστηριότητα στην Κύπρο.

Η ίδια ευχαρίστησε το προσωπικό, τους συνεργάτες και τους πελάτες της GrantXpert Consulting, για την εξαιρετική συνεργασία, τις σταθερές σχέσεις που έχουν αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια αλλά και για την παρουσία τους στην εκδήλωση.

Φωτογραφικό Υλικό:

Σβήσιμο τούρτας για τα 10χρονα της GrantXpert.
Η ομάδα της GrantXpert.
Στυλιάνα Κοτζιάπασιη, Δέσποινα Κοτζιάπασιη, Κωνστάντια Δημητριάδου
Κωνσταντίνου, Στέλλα Μαυρή.
Αντώνης Χρίστου, Δημήτρης Κουφαλίδης.
Ντίνα Πέγκα, Παναγιώτης Σεντόνας, Σίλια Χατζηχριστοδούλου.
Στέφανη Θεοφάνους, Αυγουστίνος Καρατζιάς.
Αλέξανδρος Αριστοτέλους, Ξένια Ξενοφώντος.
Ευάγγελος Χατζηχριστοδούλου, Σίλια Χατζηχριστοδούλου.
Χριστίνα Νεοφύτου, Έλενα Χατζηαντώνη, Σίλια Χατζηχριστοδούλου, Ελπίδα
Ευριπίδου, Μαρία Νικολάου.
Κώστας Πρίγκιπας, Ελπίδα Ευριπίδου.
Ιωσηφίνα Μελετίου, Γιώργος Γεωργίου
Γεωργία Πουλλαΐδου, Λένος Κοτζιάπασιης.
Μάριος Κυπριανού, Μελίνα Σταύρου.
Λίνα Τσούμπανου, Άννα-Μαρία Χριστοφόρου.
Ηλιάνα Αθηνοδώρου, Γιάννης Χαρίδης.
Θεόδωρος Μιχαηλίδης, Γεωργία Κλεάνθους
Χάρης Αριστοδήμου, Χριστίνα Αχιλλέως, Μιχάλης Λοής.
Αλεξία Μεγαλέμου, Ντίνα Πέγκα.
Μόνικα Ιωαννίδου Πολεμίτη.

GRANTXPERT CONSULTING LTD

Η εταιρεία GRANTXPERT CONSULTING Limited ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Μάιο του 2009, κατόπιν εξασφάλισης επιχορήγησης από το Σχέδιο Ενίσχυσης της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας. Είναι μια εταιρεία που πλέον κατέχει ηγετική θέση στην κυπριακή αγορά, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα συμβουλευτικών υπηρεσιών σε πολίτες και νεοφυείς εταιρίες που χρειάζονται στήριξη και ενημέρωση για τα Ευρωπαϊκά και συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα χρηματοδότησης. Προσφέρει εξιδεικευμένες λύσεις σε διάφορους οργανισμούς, όπως νεοσύστατες και υφιστάμενες εταιρείες, πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα και ιδιώτες, οι οποίοι θέλουν να εμπλακούν σε ερευνητικά και καινοτόμα προγράμματα επιχορηγήσεων.

Η εταιρεία αποτελείται από μια ομάδα δυναμικών και άκρως εξειδικευμένων ατόμων, με υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκές και επαγγελματικές γνώσεις. Η εταιρεία διεξάγει ειδικά σεμινάρια σε άτομα, οργανισμούς και εταιρείες, για τις πιθανές επιχειρηματικές ευκαιρίες που υπάρχουν δια μέσω των προγραμμάτων Ευρωπαϊκής Ένωσης.

  • Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία θα βρείτε στο τηλέφωνο:
    +357 22 669266 και στην ιστοσελίδα www.grantxpert.eu
  • Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου, Διαμ. 201, 2414, Έγκωμη, Λευκωσία

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending