fbpx

5 αυτοκίνητα που οδηγούν ποδοσφαιριστές και εμείς δεν μπορούμε να ονειρευτούμε!

Ακόμα και να μην είσαι και μεγάλος φαν της αυτοκίνησης, θεωρείται δύσκολο ως απίθανο να μην σου αρέσουν τα γρήγορα αυτοκίνητα.

Λίγο πολύ άλλωστε, όλοι ονειρευτήκαμε σαν μικρά (ή και μεγάλα ;p ) παιδιά να σκίζουμε την άσφαλτο με ένα ακριβό, γρήγορο αυτοκίνητο.

Και ενώ στους περισσότερους από ‘μας μπορεί να λείπει η κινητήριος δύναμη για να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα (βλέπε χρήματα), υπάρχει μια συγκεκριμένη κατηγορία αντρών που έχει και τα όνειρα και το χρήμα και μπορεί να αγοράσει όποιο αυτοκίνητο θέλει. Ονομάζονται ποδοσφαιριστές-σούπερσταρ.

Οι περισσότεροι, λοιπόν, ποδοσφαιριστές που θαυμάζουμε από μωρά έχουν τόσα πολλά εκατομμύρια στον τραπεζικό τους λογαριασμό που δεν έχουν απλά μια, αλλά ολόκληρη συλλογή από αυτοκινητάρες.

Στο συγκεκριμένο κείμενο επέλεξα μόλις 5 από αυτά, τα οποία και μπορείς να δεις πιο κάτω:

1
Bugatti Chiron 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

New animal in the building Bugatti Chiron ????????????✌️????✈️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano) στις

Η αξία της ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια ευρώ και ο Πορτογάλος σούπερσταρ, σαν γνωστός λάτρης των Bugatti, δεν μπορούσε να μην έχει αυτό το θηρίο στο γκαράζ του.

2
Ferrari F450

Μεγάλος λάτρης των γρήγορων αυτοκινήτων είναι ο Mario Balotelli που έχει στο γκαράζ του όχι 1, όχι 2, αλλά 3 Ferrari F450. 

3
Lamborghini Urus

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Urus

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karim Benzema (@karimbenzema) στις

Αυτό το super SUV, που περήφανα ποζάρει μαζί του ο Karim Benzema στοιχίζει λίγο παραπάνω από 300 χιλιάδες ευρώ.

4
Range Rover Evoque

Από Maserati GranTurismo μέχρι Toytota Prius πέρασαν από το γκαράζ του Lionel Messi με τον Αργεντινό άσο να είχε αυτοκίνητα για όλα τα γούστα. Αυτό το κλασάτο SUV, χαρακτηριστικά, αξίζει πάντως λίγο πάνω από 55 χιλιάδες ευρώ.

5
Rolls-Royce Phantom DropHead

Πάνω από 20 αυτοκινητάρες έχει στη συλλογή του ο David Beckham. Το συγκεκριμένο όχημα-επιτομή της βρετανικής αρχοντιάς αξίζει πάντως περισσότερο από 1 εκατομμύριο ευρώ!

Ποιος από τους πιο πάνω ποδοσφαιριστές θα ήθελες να σε πάρει βόλτα με το αυτοκίνητο του;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending