fbpx

Ο Αχιλλέας & η Αθηνά μας είπαν πώς εξελίχθηκαν μέσω του MSc Business Management στο CIIM!

Σκέφτεσαι να συνεχίσεις τις σπουδές σου με ένα μεταπτυχιακό που θα δώσει ώθηση στη μελλοντική σου καριέρα; Ειδικά αν θέλεις να ασχοληθείς με τον τομέα των Επιχειρήσεων ή της Διοίκησης, το MBM – MSc in Business Management είναι μια πολύ καλή επιλογή που γίνεται από πολλούς.

Το MBM – MSc in Business Management είναι ένα διεθνώς ανταγωνιστικό πρόγραμμα, με 7 ελκυστικές ειδικότητες ανάλογα με τους τομείς που σε ενδιαφέρουν.

Για να μάθουμε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα MBM, μιλήσαμε πρόσφατα με τον Αχιλλέα και την Αθηνά, φοιτητές του CIIM – Cyprus International Institute of Management. Με βάση τις εμπειρίες τους, μας εξήγησαν γιατί αυτό το πρόγραμμα είναι ιδανικό για όποιον θέλει να αποκτήσει γνώση στη διοίκηση, ανεξαρτήτως κλάδου σπουδών!

Δες τι μας είπαν σχετικά με τους λόγους που επέλεξαν το MBM στο CIIM και πώς θα τους βοηθήσει στο μέλλον:

1
Αχιλλέας Χρίστου

“Μέσα από έρευνα που πραγματοποίησα στα μεταπτυχιακά προγράμματα του CIIM, άμεσα αντιλήφθηκα ότι το MBM καλύπτει με απόλυτη επάρκεια τις ανάγκες μου τόσο σε επίπεδο επαγγελματικών εμπειριών, όσο και σε ακαδημαϊκό. Μέσω των επισκέψεων σε επιχειρήσεις, συνδυάζεται αρμονικά η θεωρία με την πρακτική εκπαίδευση.

Οι γνώσεις που αποκτώ από τα μαθήματα του μεταπτυχιακού προγράμματος, λειτουργούν ευεργετικά στην επαγγελματική μου πορεία και ανέλιξη και δημιουργούν γερές βάσεις για το ξεκίνημα της δικής μου επιχείρησης στο μέλλον.

Οι εμπειρίες από την επαγγελματική μου σταδιοδρομία δεν ήταν αρκετές, για να με βοηθήσουν στην επαγγελματική ανέλιξη που επιθυμώ. To MBM με βοήθησε στην ανάπτυξη προσωπικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων όπως η διοίκηση του ανθρώπινου δυναμικού και των οικονομικών μιας επιχείρησης.

Με τη συνεχή στήριξη των καθηγητών μου, αναμφίβολα ανοίγονται μπροστά μου ορίζοντες επαγγελματικής επιτυχίας.”

 

2
Αθηνά Κατίρη

“Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc Business Management στο CIIM ήταν μεγάλη πρόκληση για ‘μένα, σε ένα ανταγωνιστικό αλλά και σε ένα μαθησιακό περιβάλλον συνεργασίας, σε συνδυασμό με το ευέλικτο ωρολόγιο πρόγραμμα που είναι ιδανικό για εργαζόμενους.

Επιπρόσθετα, προσφέρει προοπτικές γρήγορης επαγγελματικής εξέλιξης σε ανώτερες διοικητικές θέσεις επιχειρήσεων, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Κάποια από τα μαθήματα που έχω παρακολουθήσει ολοκληρώνοντας αυτό το μεταπτυχιακό, με έχουν εμπλουτίσει με πολύτιμες δεξιότητες, που πιστεύω πως θα είναι χρήσιμες σε επαγγελματικό, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.

Κάποιες κύριες δεξιότητες είναι: κατανόηση του τρόπου λειτουργίας των οργανισμών, καλές επικοινωνιακές δεξιότητες, αναλυτική και κριτική σκέψη, παρουσίαση και δεξιότητες σύνθεσης αναφοράς, κατανόηση σχετικά με την ερμηνεία και χρήση οικονομικών δεδομένων ενός οργανισμού και η σωστή διαχείριση χρόνου.”

Ευχαριστούμε τον Αχιλλέα & την Αθηνά για όσα μας είπαν και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε ό,τι κάνουν στο μέλλον!


Δες εδώ περισσότερες πληροφορίες για το MSc in Business Management στο CIIM!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending