fbpx

Φοιτητές του CIIM μας εξήγησαν πώς τους βοήθησε επαγγελματικά το MSc Business Management!

Σκέφτεσαι να συνεχίσεις τις σπουδές σου με ένα μεταπτυχιακό που θα δώσει ώθηση στη μελλοντική σου καριέρα; Ειδικά αν θέλεις να ασχοληθείς με τον τομέα των επιχειρήσεων ή να διοικήσεις, θα ξέρεις ότι το MBM – MSc in Business Management είναι μια συχνή επιλογή που γίνεται από πολλούς.

Ήξερες όμως ότι το MBM – MSc in Business Management είναι ένα διεθνώς ανταγωνιστικό πρόγραμμα, με 7 προνομιακές ειδικότητες και βασισμένο στους τομείς που σε αφορούν;

Σε συνέχεια των συνεντεύξεων μας και για να μάθουμε περισσότερα σχετικά με το MBM, μιλήσαμε πρόσφατα με ακόμη 3 φοιτητές του CIIM – Cyprus International Institute of Management. Με βάση τις εμπειρίες τους, μας εξήγησαν γιατί αυτό το πρόγραμμα είναι ιδανικό για όποιον θέλει να αποκτήσει γνώση στη διοίκηση, ανεξαρτήτως κλάδου σπουδών!

Δες τι μας είπαν αυτά τα άτομα σχετικά με τους λόγους που διάλεξαν το MBM στο CIIM και πώς θα τους βοηθήσει στο μέλλον:

1
Ελένη Γεωργίου

Το MBM – MSc in Business Management προσφέρει μαθήματα που παρέχουν μια πολύ χρήσιμη εισαγωγή στον κόσμο των επιχειρήσεων. Οι τάξεις είναι κατάλληλες για άτομα από διαφορετικά ακαδημαϊκά υπόβαθρα, καθώς η μάθηση μπορεί να εφαρμοστεί σε μια σειρά από διαφορετικές καταστάσεις και εργασιακά περιβάλλοντα.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό το οποίο μου κίνησε το ενδιαφέρον για να αιτηθώ στο MBM, αποτελεί η δυνατότητα της εκμάθησης μέσω της πρακτικής εξάσκησης και εμπειρίας όπως σεμινάρια, επισκέψεις σε επιχειρήσεις, εκπαιδεύσεις μέσω μελέτης πραγματικών περιπτώσεων. Όλα αυτά ενισχύουν τη μάθηση!

Παράλληλα, είναι ευρέως γνωστό για την υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης την οποία προσφέρει. Οι απόφοιτοί του δεν αποκτούν μόνο ένα αναγνωρισμένο μεταπτυχιακό τίτλο, αλλά όλες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να αναπτύξουν την προσωπικότητά τους και να συμβάλλουν στην ανάπτυξη των οργανισμών όπου εργάζονται.

Προσωπικά, πιστεύω ότι το MBM θα συμβάλει στην καριέρα μου καθώς μου έχει δώσει την ευκαιρία σημαντικής δικτύωσης, αλλά κυρίως γιατί έχει επηρεάσει την οπτική και τις απόψεις μου σε μια πληθώρα θεμάτων που αφορούν στις επιχειρήσεις.

2
Αντιγόνη Χρυσοστόμου

Ψάχνοντας για το επόμενο βήμα στην επαγγελματική μου καριέρα ως αρχιτέκτονας και μετά από αρκετή σκέψη και έρευνα αποφάσισα να εμπιστευτώ το πρόγραμμα ΜΒΜ του CIIM, για την απόκτηση ικανοτήτων διαχείρισης ποικίλων καταστάσεων σε ένα επιχειρησιακό περιβάλλον.

Το MBM αποτελεί ένα από τα πλέον αναγνωρισμένα προγράμματα για επαγγελματίες που επιθυμούν να μάθουν τις σύγχρονες πρακτικές και τους πρωτοπόρους οργανισμούς. Αποτελεί μια ευέλικτη επιλογή για εργαζόμενα άτομα που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να βγάλουν προς τα έξω το επιχειρηματικό ένστικτο.

Μπορείς να επιλέξεις από μια γκάμα μαθημάτων που διδάσκουν καθηγητές από παγκοσμίως φημισμένα πανεπιστήμια, μεταδίδοντας τα απαραίτητα εφόδια για την επαγγελματική σου σταδιοδρομία.

Κάθε μάθημα είναι διαδραστικό και έχεις την ευκαιρία να ακούσεις εμπειρίες από άτομα που βρίσκονται χρόνια στην αγορά εργασίας, τόσο σε επαγγέλματα κοντά στο δικό σου όσο και σε άλλα, που δεν παύουν να σε μετατρέπουν στον πιο παραγωγικό και δημιουργικό εαυτό σου.

Με την ολοκλήρωση αυτού του μεταπτυχιακού ευελπιστώ πως, σαν αρχιτέκτονας,  θα είμαι σε θέση να δημιουργήσω, να διαχειριστώ αλλά και να αναπτύξω μια δική μου καινοτόμο επιχείρηση που θα συνδυάζει αρχιτεκτονική-πρακτική και τέχνες.

3
Δημήτρης Παπαδόπουλος

Επέλεξα το MBM – MSc in Business Management του CIIM γιατί ήθελα να εξειδικευτώ στον τομέα του management. Το MBM μου παρέχει τη δυνατότητα εκπαίδευσης μέσα από πραγματικά επιχειρησιακά έργα (real life company projects), με επισκέψεις σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, σεμινάρια και ανοιχτές διαλέξεις. Μου δίνεται επίσης η ευκαιρία να γνωρίσω ανθρώπους, οι οποίοι έχουν ως κοινό ενδιαφέρον την εξέλιξη του management στηv Κύπρο.

Το MBM – MSc in Business Management με βοήθησε να εξελίσσομαι καθημερινά και να δρω με επαγγελματισμό και σιγουριά, όχι μόνο σε ακαδημαϊκό επίπεδο αλλά και στην επαγγελματική μου πορεία, μιας και αντιλαμβάνομαι καλύτερα τις λειτουργίες του management.

Το πρόγραμμα με έχει βοηθήσει μεταξύ άλλων στη λήψη καλύτερων αποφάσεων και παράλληλα στην εξάσκηση και βελτίωση της κριτικής μου σκέψης.

Αναπτύσσονται δεσμοί με ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα, οι οποίοι λειτουργούν πάντοτε με γνώμονα το κοινό συμφέρον και την πρακτική εξάσκηση του management με ήθος.

Ευχαριστούμε την Ελένη, την Αντιγόνη & τον Δημήτρη για όσα μας είπαν και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε ό,τι κάνουν στο μέλλον!


Δες εδώ περισσότερες πληροφορίες για το MSc in Business Management στο CIIM!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending