fbpx

5+1 μοναδικές καλοκαιρινές στιγμές που σίγουρα έχεις ζήσει με τους κολλητούς σου!

Υπάρχουν κάποιες standard στιγμές που λίγο-πολύ όλοι ζήσαμε, παρέα με τα τρελά άτομα, που τυχαίνει να αποκαλούμε κολλητούς!

Ειδικά το καλοκαίρι, που ο ελεύθερος χρόνος είναι περισσότερος και η διάθεση πιο χαλαρή, δημιουργούμε μερικές από τις πιο αξέχαστες στιγμές – που πολλές φορές δεν θέλουμε καν να μοιραστούμε με τον υπόλοιπο κόσμο!

Ατέλειωτες ώρες με ασταμάτητη κουβέντα, βόλτες και διασκέδαση, ξενύχτια παρηγορώντας τον/την κολλητό/ή σου για τον χωρισμό και τις αδικίες της ζωής! Και φυσικά πολλές μοναδικές στιγμές στην παραλία… που στο τέλος κατέληξαν αναμνήσεις που δε θα ξεχάσουμε ποτέ!

Δες πιο κάτω 5+1 μοναδικές στιγμές που είναι βέβαιο πως έζησες με τους κολλητούς σου το καλοκαίρι:

1
Όταν μοιράζεσαι το κρεβατάκι, για να μην πληρώσεις δεύτερο!

Αν αποφασίσεις πως δεν θες να κουβαλάς δική σου ομπρέλα (κινδυνεύοντας να τη στερεώσεις όσο πιο άκυρα μπορείς στην άμμο), αναγκαστικά θα καταλήξεις να πληρώσεις για κρεβατάκι.

Επειδή όμως, οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, ξέρεις πως ο κολλητός σου θα είναι εκεί για να μοιραστεί μαζί σου αυτή τη δύσκολη στιγμή. Θα μοιραστεί επίσης το κρεβατάκι μαζί σου, μιας και… όλοι οι καλοί χωράνε όταν υπάρχει καλή διάθεση και προθυμία!

Άσε που υπάρχουν συγκεκριμένες παραλίες και beach bars στην Κύπρο που οι τιμές για να ενοικιάσεις κρεβατάκι και ομπρέλα, ξεφεύγουν από το φυσιολογικό. Κάτι τέτοιες στιγμές “καταλαβαίνεις” πόσο χρήσιμος είναι ο κολλητός σου!

2
Όταν (νομίζεις πως) είστε experts στις ρακέτες αλλά…

Δεν γίνεται να μεγάλωσες στην Κύπρο και να μην έχεις παίξει ποτέ ρακέτες στη θάλασσα. Μη σου πούμε πως θα έπρεπε να ήταν μέρος της παράδοσης μας.

Αν λοιπόν είσαι “πορωμένος” με τις ρακέτες, ποιος μπορεί να είναι ο καλύτερος συμπαίκτης; Μα ο κολλητός σου φυσικά! Ατέλειωτες μπαλιές, αμέτρητες ώρες κάτω από τον ήλιο, μοναδικό στυλ… λες κι είσαι στο Wimbledon!

Πόσο το απολαμβάνουν όμως οι γύρω σου; Δεν είναι και τόσο ευχάριστο να έρχεται από το πουθενά μια μπάλα πάνω στο κεφάλι σου, καθώς προσπαθείς να κάνεις χαλαρά την ηλιοθεραπεία σου. Και κάπως έτσι αρχίζει όμορφα κι ωραία ένας καβγάς, για το αν είναι δική σας η παραλία και… να πάτε να παίξετε αλλού!

3
Όταν σου ζητήσει να του βάλεις αντηλιακό πάντα έχεις έμπνευση!

Ανεξαρτήτως φύλου, με το που θα βρεθούμε στην παραλία, οι κολλητοί μας νιώθουν άνετα να μας ζητήσουν να τους αλείψουμε με αντηλιακό, κυρίως στην πλάτη.

Ιδιαίτερα οι άντρες της παρέας όμως, θα επιδιώξουν όχι απλά να το “παίξουν” πρόθυμοι, αλλά θα μεγαλουργήσουν, βλέποντας την πλάτη του κολλητού τους σαν 1 καμβά που περιμένει τη μαγική πινελιά.

Δεν είναι παράξενο λοιπόν, η πλάτη σου να καταλήγει να μοιάζει σαν πίνακας ζωγραφικής, με άσπρο ήλιο, καρδούλες και… χαμογελαστές φατσούλες!

4
Όταν βλέπεις τυχαία τον πρώην σου στην παραλία!

Αφιερωμένο κυρίως σε κολλητές (παρά κολλητούς) που έχουν έντονο το αίσθημα της ζήλιας! Κάνε εικόνα τη σκηνή: Περνά ο πρώην της κολλητής σου, αμέσως της κάνεις σήματα “δες με επείγον“, γνέφεις προς το μέρος του φορώντας τα γυαλιά ηλίου σου.

Η κολλητή σου αντιλαμβάνεται τι γίνεται, ανταλλάζετε ματιές τύπου “κάνε την ανήξερη, παίξε το cool“! Σε περίπτωση που σας δει απλά σκάτε ένα πικρόχολο χαμόγελο και το παίζετε δήθεν αδιάφορες!

Μόλις απομακρυνθεί λίγο, είστε έτοιμες να “θάψετε” τον ίδιο και ότι ήταν γύρω του την ώρα που πέρασε! Φυσικά το απολαμβάνετε γελώντας δυνατά χωρίς λόγο και ουσία!

5
Όταν δεν λειτουργεί το air condition φεύγοντας από την παραλία!

Μετά από μια γεμάτη μέρα κάτω από τον ήλιο, το απόγευμα σας βρίσκει να φεύγετε ψιλο-καμένοι από την ηλιοθεραπεία. Χρειάζεστε επειγόντως μια ανάσα δροσιάς.

Το πρώτο πράγμα που κάνεις μόλις μπεις στο αυτοκίνητο, είναι να ανάψεις το  air condition. Έλα όμως που η τύχη δεν είναι με το μέρος σας αφού δεν λέει να βγάλει κρύο αέρα – ειδικά αν είναι το πρώτο σου αυτοκίνητο και πήρες κάτι μεταχειρισμένο για να “περάσεις”.

Αναγκαστικά, ανοίγετε τα παράθυρα, με τον αέρα να θυμίζει την έρημο, τα μαλλιά σας να ανεμίζουν δεξιά-αριστερά και η διαδρομή να μοιάζει ΑΙΩΝΑΣ! Ιδανικό τέλος στη μέρα σας, έτσι;

6
Όταν σε βρίσκει να πίνεις το τελευταίο ποτό που έμεινε στην παγωνιέρα!

Όπως συνηθίζουν οι περισσότεροι Κύπριοι (ανεξαρτήτως ηλικίας) έτσι κι εσείς, θα εξοπλιστείτε με την παγωνιέρα σας, που θα περιέχει τα άκρως απαραίτητα. Δηλαδή, κάτι για τσίμπημα και κάτι παγωμένο για να δροσιστείτε.

Τι γίνεται όταν περάσει το μεσημέρι και τα αποθέματα αρχίσουν να λιγοστεύουν; Σε θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών, δεν θα σκεφτείς να ρωτήσεις τον κολλητό σου αν είναι οκ να πιεις την τελευταία Lucozade που έμεινε στην παγωνιέρα! Στο κάτω-κάτω και αυτός το ίδιο θα έκανε, σκέφτεσαι!

Όταν το καταλάβει, θα τα ακούσεις για λίγο… ότι δεν άφησες τίποτα στην παγωνιέρα, ότι δεν τον σκέφτεσαι κτλ. Όμως το πιο σημαντικό σε μια φιλία είναι να υπάρχει κατανόηση, έτσι εσύ απλά θα συνεχίσεις να πίνεις με στυλ το ποτό σου!

 Η ενέργεια που έχουν μεταξύ τους οι κολλητοί, δεν συγκρίνεται με τίποτα! #EnergyBeatsEverything

Εσύ ποιες από τις πιο πάνω στιγμές έζησες με τους κολλητούς σου;

Μπες τώρα στον διαγωνισμό της Lucozade για να κερδίσεις μια αξέχαστη εμπειρία, πετώντας αεροπλάνο και κοιτάζοντας την Κύπρο από ψηλά!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending