fbpx

5+1 ποδοσφαιριστές που μοιάζουν με cartoon!

Έτυχε φαντάζομαι να ακούσεις από τους γονείς σου ή τους παππούδες σου την ατάκα “Άνθρωπος του ανθρώπου μοιάζει” όταν θέλουμε να τονίσουμε την ομοιότητα μεταξύ 2 ανθρώπων.

Τι γίνεται όμως όταν άνθρωποι, ποδοσφαιριστές στην περίπτωση μας, μοιάζουν με χαρακτήρες από αγαπημένα μας κινούμενα σχέδια;

Ακολουθούν 5+1 ποδοσφαιριστές που μοιάζουν πάρα πολύ με cartoon. Δες ποιοι είναι:

1
Hulk

Η πιο προφανής περίπτωση είναι ο Βραζιλιάνος επιθετικός Givanildo Vieira de Sousa.

Με αυτό το όνομα βέβαια τον ξέρει μόνο η οικογένεια του, αφού ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός κόσμος τον αποκαλεί Hulk, από το γνωστό χαρακτήρα που πρωτοκυκλοφόρησε τη δεκαετία του ’70!

2
Kylian Mbappe με “Xελωνονιντζάκια”

Στα τέλη της δεκαετίας του ’80 και κυρίως τη δεκαετία του ’90 “Τα Χελωνονιντζάκια” ήταν ότι πιο cool μπορούσες να βλέπεις.

Το 1998 γεννήθηκε ο Kylian Mbappe, που στις μέρες μας είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο με την ομοιότητα του βεβαίως με τον Michelangelo από τη γνωστή σειρά κινουμένων σχεδίων να βγάζει μάτι.

3
Wayne Rooney με “Shrek”

Από τα πρώτα του κιόλας βήματα στην Everton, οι Άγγλοι που δίνουν και τη ζωή τους για κάτι τέτοια, παρομοίασαν τον Wayne Rooney με τον Shrek.

Τέτοια είναι η παρομοίωση που κόλλησε σαν παρατσούκλι στον Άγγλο επιθετικό με αρκετούς οπαδούς των “τριών λιονταριών” να παίρνουν ομοιώματα του γνωστού “άσχημου” με την πανέμορφη καρδιά cartoon σε παιχνίδια της εθνικής Αγγλίας προς τιμήν του Wayne Rooney.

4
Kevin de Bruyne με “Dennis ο τρομερός”

Είναι και οι 2 ξανθοί, με κατάλευκη επιδερμίδα και είναι “σατανάδες”, ο ένας με αυτά που κάνει μέσα στα γήπεδα με τη φανέλα της Manchester City και της Εθνικής Βελγίου και ο άλλος με τις σκανδαλιές του που βασάνιζαν τον κύριο Wilson.

Αμφιβάλλει κανείς πως ο Kevin de Bruyne θα μπορούσε να παίξει το ρόλο του Dennis του τρομερού;

5
Edinson Cavani με “Tarzan”

Από την πρώτη στιγμή που βλέπεις τον Ουρουγουανό επιθετικό με το μακρύ του μαλλί και το στενόμακρο πρόσωπο σου έρχεται αμέσως στο νου η εικόνα του Tarzan.

Όταν, μάλιστα, ο Edinson Cavani έκανε τον πανηγυρισμό που βλέπεις στην πιο πάνω φωτογραφία σε ένα παιχνίδι απέναντι στη Monaco, η εικόνα είχε πάρει σάρκα και οστά: Ο Cavani είναι η ανθρώπινη μορφή του “βασιλιά της ζούγκλας”!

6
Luis Suarez με “Sid” από Ice Age

Σε αυτή την περίπτωση τα λόγια είναι περιττά και η πιο πάνω εικόνα όντως ισούται με 1000 λέξεις!

Με “όπλο” τα μάτια, αλλά και τα χαρακτηριστικά δόντια που εξέχουν είναι λες και οι συγγραφείς του “Ice Age” είχαν στο μυαλό τους τον Luis Suarez όταν σχεδίαζαν τον χαρακτήρα του συμπαθέστατου Sid!

Ξέρεις κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή που να μοιάζει με χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending