fbpx

Η Global Educational Services στην Τελετή αποφοίτησης του Ανώτερου Ξενοδοχειακού Ινστιτούτου Κύπρου (ΑΞΗΚ)

Κατά την τελετή αποφοίτησης των φοιτητών του Ανώτερου Ξενοδοχειακού Ινστιτούτου Κύπρου (ΑΞΗΚ) που πραγματοποιήθηκε στις 16 Ιουλίου 2019, ο Κρις Σωφρονίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Global, βράβευσε 2 εξαίρετους φοιτητές.

Συγκεκριμένα, το πρώτο βραβείο προσφέρθηκε από το University of Derby και συγκεκριμένα της Σχολής Tourism & Culinary Arts, ύψους €250. Απονεμήθηκε από τον κύριο Σωφρονίου (αφού η Global είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Derby στην Κύπρο) στη Μαρία Μενοίκου του προγράμματος Μαγειρικών Τεχνών, για την άριστη της επίδοση και το ήθος της.

Το δεύτερο βραβείο ύψους €150 προσφέρθηκε από την Global Educational Services στην Κωνσταντίνα Μιχαηλίδη, για την εξαιρετική επίδοσή της και το ήθος της κατά την φοίτησή της στο πρόγραμμα των Μαγειρικών Τεχνών. Καλή συνέχεια και στις δυο!

Η Global Educational Services έχει μια μακρόχρονη συνεργασία με το ΑΞΙΚ, που δρομολογείται εδώ και μία εικοσαετία περίπου με τους πρώτους φοιτητές από το ΑΞΙΚ να έχουν συνεχίσει τις σπουδές τους στο Πανεπιστήμιο του Derby από το 2000. H Global Educational Services έχει βοηθήσει πάνω από 200 φοιτητές να προχωρήσουν και να ολοκληρώσουν το πτυχίο τους από το ΑΞΙΚ στο University of Derby. Κάποιοι από αυτούς διακρίθηκαν διεθνώς σε επιστημονικά και επαγγελματικά συνέδρια και διαγωνισμούς στο εξωτερικό, ορισμένοι μάλιστα προχώρησαν σε δοκτοράτο και διδάσκουν διεθνώς.

Το Πανεπιστήμιο του Derby, Buxton είναι το μοναδικό εξειδικευμένο campus στην Αγγλία για ξενοδοχειακές, τουριστικές, μαγειρικές, spa και events management σπουδές. Τα προγράμματα συνδυάζουν ακαδημαϊκές σπουδές με πρακτική εξάσκηση σε ένα πανεπιστήμιο με άρτιες εγκαταστάσεις και σε ένα θαυμάσιο εξειδικευμένο περιβάλλον.

Τα συγκεκριμένα ακαδημαϊκά προγράμματα δέχονται φοιτητές από διάφορες χώρες της Ευρώπης και του εξωτερικού από κρατικές και ιδιωτικές σχολές που δεν προσφέρουν πτυχία δικά τους στο τελευταίο έτος του top-up programme με βάση τα ECTS credit points. Δηλαδή ο φοιτητής που θα μπει σε αυτό το πρόγραμμα θα πρέπει να έχει καλύψει τα ECTS credit points που καθορίζονται από πανευρωπαϊκά ακαδημαϊκά κριτήρια για να μπορούν να συνεχίσουν σε αυτό το πρόγραμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Global Educational Services στα τηλέφωνα 22780250 και 22785022.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending