fbpx

Η αυθεντική κυπριακή Carlsberg ξεχωρίζει!

Φέτος γιορτάζουμε μια χρονιά ορόσημο τόσο για τη Carlsberg αλλά και για την Κύπρο. Πάνε 50 χρόνια από το 1969 όπου η Κυπριακή αυθεντική συνταγή Carlsberg άρχισε να παράγεται και να κυκλοφορεί για πρώτη φορά στην κυπριακή αγορά.

Μια χρονιά όπου η Κύπρος αφήνει το στίγμα της στον παγκόσμιο χάρτη, όντας η πρώτη χώρα που παίρνει τις ευλογίες για παραγωγή της δικής της συνταγής Carlsberg εκτός Δανίας, βασισμένη ξεκάθαρα στις δικές μας γευστικές προτιμήσεις και συνήθειες.

Είμαστε περήφανοι όχι μόνο για τα 50 χρόνια παραγωγής στην Κύπρο, αλλά ταυτόχρονα και για μια σειρά τεχνολογικών αναβαθμίσεων στις υποδομές μας που ολοκληρώθηκαν το 2019.

Σημαντικές τεχνολογικές αναβαθμίσεις καθιστούν το ζυθοποιείο μας ως ένα από τα πλέον τεχνολογικά ανεπτυγμένα, όχι μόνο στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά ανά το παγκόσμιο, δίνοντας μας το δικαίωμα να υποστηρίζουμε ότι φέτος παράγουμε την καλύτερη Carlsberg που φτιάξαμε ποτέ!

Πέραν του εορταστικού χαρακτήρα, αυτή η χρονιά ορόσημο ήρθε και με σημαντικές αλλαγές. Νέα εμφάνιση, νέα αίσθηση αλλά πάντοτε με τον απαραίτητο σεβασμό στον χαρακτήρα της, η αυθεντική κυπριακή Carlsberg για ακόμη μια φορά πρωτοπορεί, βάζοντας το στίγμα της σε όλες τις συσκευασίες και αυτό την κάνει να ξεχωρίζει.

Αυτό που μας καθιστά μοναδικούς και κάνει την κυπριακή Carlsberg να ξεχωρίζει είναι η φρεσκάδα της καθώς παράγεται τοπικά και διατίθεται άμεσα στην αγορά.

Επιπροσθέτως, υπάρχουν τα μοναδικά τοπικά στοιχεία αλλά και η ποιότητα της που τη κάνουν να ξεχωρίζει:

• Ο χάρτης της Κύπρου υπάρχει πλέον σε όλες τις συσκευασίες
(τενεκεδάκια, μπουκάλια και πολυσυσκευασίες)

• Κάθε συσκευασία στο πίσω μέρος έχει ευδιάκριτο Ελληνικό λεκτικό

• Η περιεκτικότητα σε αλκοόλ της Κυπριακής Carlsberg είναι 4.6% (συγκριτικά με άλλες εισαγόμενες Carlsberg που κυμαίνονται στο 3.8%), κάτι που ταιριάζει με τις γευστικές προτιμήσεις των Κύπριων καταναλωτών και προσδίδει στη μπίρα μας μια απόλυτα ισορροπημένη γεύση, που έχει βραβευθεί τρεις φορές ως η καλύτερη Carlsberg στον κόσμο!

Στην υγειά σας λοιπόν, από την καλύτερη Carlsberg που φτιάξαμε ποτέ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,100FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending