fbpx

Παιδιά των 90s… ενωθείτε! Επιστρέφει, το μεγαλύτερο 90s theme party στην Κύπρο!

Για 8 η συνεχόμενη χρονιά ο Mix FM επιστρέφει με το αγαπημένο μας 90s party στην καλοκαιρινή του εκδοχή. I love the 90s with Dino G! Ένα πάρτυ που μας καλεί να θυμηθούμε αλλά και να ανακαλύψουμε ξανά τη δεκαετία που καθιέρωσε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής…

Το Σάββατο 17 Αυγούστου, ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι με τη μηχανή του χρόνου, σε όλα όσα ζήσαμε, αγαπήσαμε και χορέψαμε! Από τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης, τα μουσικά hits, την περιορισμένη τεχνολογία και φυσικά τη μόδα..

Με props, γλυκά και άλλα memorabilia, το NAVA Seaside στον Πρωταρά μετατρέπεται σε ένα σκηνικό εμπνευσμένο από τα 90s, ενώ το dance floor θα γεμίσει και πάλι από «επίδοξους» χορευτές που θα τα δώσουν όλα στο ρυθμό του “Baby one more time”, “Macarena” και “Gettin’ Jiggy with it”.

I love the 90s with Dino G! Ένα πάρτι που μας πάει πίσω στην εποχή των Βaywatch, Titanic, Pulp Fiction, Forrest Gump, Sixth Sense, Home Alone αλλά και στα θρυλικά bands: Backstreet Boys, Nsync, Spice Girls, TLC, Nirvana και R.E.M.

Για άλλη μια χρονιά ο Dino G θα σας οδηγήσει σε ένα ανεπανάληπτο μουσικό ταξίδι στο παρελθόν στις επιτυχίες των 90s και 00s!

Μix FM’s I Love The 90s with Dino G – Vol.8.8 Summer Edition

  • Πότε; Σάββατο 17 Αυγούστου 2019.
  • Πού; Nava Seaside
  • Τι ώρα; Έναρξη στις 9 το βράδυ.
  • Πληροφορίες και κρατήσεις στο 99 31 00 31.

Xoρηγός: Stoli
Υποστηρικτής: Kemanes Print Shop
Διοργανωτής: Mix FM

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending