fbpx

5 τύποι γονέων που θα συναντήσεις (κι εσύ) στα Social Media!

Σήμερα είναι πλέον, σχεδόν, δεδομένο πως οι γονείς μας έχουν ή/και ασχολούνται με τα social media! Τούτο δεν είναι πάντα αρνητικό (όπως το πάρει ο καθένας!).

Γενικά όμως, σίγουρα ποττέ εν εφανταστήκαν οι δημιουργοί τους πως στο μικρό νησί της Κύπρου, αυτή η ηλικία θα κατακλύσει τόσο πολλά το Internet μετατρέποντας το σε…  «διαδικτυακό καφενείο» – με την καλή έννοια πάντα.

Όπως και στο κανονικό καφενείο θα συναντήσεις διάφορους τύπους ανθρώπων, έτσι και στα social media, θα βρεις αυτούς τους 5 τύπους γονιών να κάνουν θραύση!

1
Οι «Masters του Candy Crush»

Εν τζιείνοι που είναι στο στάδιο 9.527… που πραγματικά δεν ξέρω πόσο χρόνο που τη ζωή τους αφιέρωσαν για να φτάσουν τζιαμέ!

Πάντα βλέπεις τους να κρατούν το τηλέφωνο, απόλυτα συγκεντρωμένοι, λες τζιαι έχουν σοβαρή συζήτηση, αλλά τελικά απλώς προσπαθούν να περάσουν το στάδιο που εκολλήσαν, έσσιει 3 μέρες.

2
Οι «Δείξε μου πώς να… ή αλλιώς, δεν έχω ιδέα»

Κλασική ομάδα γονιών στα social media, που σε ρωτούν για τα πάντα, θέλουν να τους τα εξηγείς κουτσιά-καθαρισμένα πώς γίνεται το καθετί, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβουν!

Η πιο συχνή φάση με αυτό το είδος είναι όταν τους δείχνεις ένα meme, με την ελπίδα να πιάσουν το αστείο, αλλά… ούτε καν, καταλήγεις να το εξηγείς 10 λεπτά μέχρι που τελικά ΔΕΝ είναι πλέον αστείο και ο γονέας ξεκινά τις ερωτήσεις του τύπου:

«Ποιος το έβαλε τούτο; Τι είναι σελίδα; Τι βρίσκετε αστείο εσείς οι μιτσιοί; Εμείς τον τζιαιρό σας...» και πάει λέγοντας.

3
Οι «Full πορωμένοι»

Αυτό είναι πιο σπάνιο είδος, αλλά υπάρχει! Είναι οι γονείς που (παρεδέχτου το) ξέρουν παραπάνω που ‘σένα!

Μπορεί να ρωτήσεις κάτι για το Instagram που έκαμε μόλις update τζιαι τζιείνοι εν κάπως: «Εκάμαν το πριν 3 μέρες», έτοιμοι να σου εξηγήσουν τα πάντα!

Σε τούτους θα απευθυνθείς αν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με το Facebook σου, για παράδειγμα, αφού σίγουρα έχουν στενές επαφές με τον… Zuckerberg τζιαι θα σου το λύσουν αμέσως!

Βγάζουν συνέχεια selfies, βάζουν φίλτρα και ποστάρουν σε όλα τα social media επειδή το κοινό τους θα μείνει παραπονεμένο. Πηγαίνουν στον προορισμό τους μόνο με τη βοήθεια GPS και εμάς που ρωτούμε τους περαστικούς, θεωρούν μας “πίσω που τον κόσμο“.

4
Οι «Σχολιάζω τα πάντα/ Καφκατζίες»

Σίγουρα ξέρεις τους, εν παντού! Standard εν ενεργά μέλη στο «ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ» κι έχουν άποψη για τα πάντα: από εστιατόρια με sushi στην άλλη άκρη της Κύπρου, μέχρι ποιος πογιατζής είναι ο κατάλληλος για να σου βάψει το σπίτι σου. Διαφωνούν με τους πάντες, τζιαι γυρεύκουν τρόπο να κάμουν καφκά!

Άλλο παράδειγμα αυτού του γονιού είναι τα σχόλια σε φωτογραφίες συγγενών, σε φάση:

Πολύ ωραία φωτογραφία, μεγάλωσες, δώσε πολλά χαιρετίσματα στη μάμα και στον παπά“, συνήθως γραμμένα όλα κεφαλαία (ακόμα δεν εμάθαμε γιατί).

5
Οι «Γονείς-ανθοπώλεις»

Αυτή η κατηγορία γονέων, νομίζουν πως έχουν… μετοχές στο Facebook τζιαι καλωσορίζουν τους νέους τους φίλους ή εύχονται Χρόνια Πολλά, στέλνοντας ανθοδέσμες… με στρασάκια!!!

Πραγματικά απορώ πού βρίσκουν τούτες τις εικόνες;! Υπάρχει κάποια σελίδα στο dark web  που εν μαζεμένες;;; Ας μας ενημερώσει κάποιος!

Οι δικοί σου σε ποια κατηγορία ανήκουν; Ίσως σε κάποια καινούρια, μόνοι τους; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending