Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus σε προσκαλεί σε Μέρα Γνωριμίας!

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus διοργανώνει Μέρα Γνωριμίας (Open Day), την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019, από τις 4 μέχρι τις 7 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στη Λάρνακα.

Οι Μέρες Γνωριμίας σας δίνουν την ευκαιρία να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις ευκαιρίες και τα πλεονεκτήματα που έχετε επιλέγοντας το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus για τις σπουδές σας, καθώς και να εξερευνήσετε από κοντά τις πολυβραβευμένες εγκαταστάσεις του Βρετανικού Πανεπιστημίου της Κύπρου.

Στη Μέρα Γνωριμίας, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να ανακαλύψετε τις κατευθύνσεις που αντιστοιχούν στην προσωπικότητά σας με την ολοκλήρωση του Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού ΗΟGAN.

Το έμπειρο και διακεκριμένο Ακαδημαϊκό προσωπικό και οι Λειτουργοί του Πανεπιστημίου, θα είναι έτοιμοι να δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία ζητήσετε, η οποία σχετίζεται με τη φοίτηση στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, όπως προγράμματα σπουδών, θέματα επαγγελματικής σταδιοδρομίας, οικονομικών διευκολύνσεων, αλλά και για τη διαμονή σας στις ολοκαίνουργιες και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus. Προκρατήστε έγκαιρα τη θέση σας στις φοιτητικές εστίες του Πανεπιστημίου και ευνοηθείτε των προνομιακών μας τιμών.

Στο χώρο θα βρίσκονται και φοιτητές του Πανεπιστημίου, οι οποίοι θα μπορούν να σας δώσουν μια αληθινή αίσθηση της φοιτητικής ζωής στη Λάρνακα.

Σας περιμένουμε την Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου από τις 4 μέχρι τις 7 το απόγευμα, για να σας ξεναγήσουμε στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus καθώς και στις ολοκαίνουριες φοιτητικές μας εστίες.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο [email protected] ή στο τηλέφωνο +357 24694000.