fbpx

The Mall of Engomi: Αυτό που ψάχνουν οι φοιτητές!

Πλησιάζει ο Σεπτέμβρης και οι φοιτητές ετοιμάζονται για την πρώτη μέρα στο πανεπιστήμιο. Μια νέα ζωή ετοιμάζεται να ξεδιπλωθεί στα μάτια τους, γεμάτη νέες εμπειρίες και νέες γνωριμίες. Το μέλλον τους καλεί να το ονειρευτούν, να το ζήσουν έντονα, περνώντας στιγμές ξεχωριστές και ανέμελες.

Σαν φοιτητής εξερευνείς, ζεις στο maximum γιατί απλά θες να περνάς καλά κάθε ώρα της ημέρας: Είτε πας για καφέ με φίλους, είτε βόλτα στα καταστήματα ή ακόμα για φαγητό. Σου αρέσει να τα έχεις όλα κοντά σου και να έχεις πολλές επιλογές προκειμένου να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει καλύτερα. Θέλεις να έχεις κοντά σου ένα σουπερμάρκετ για να αγοράσεις τα απαραίτητα ή ένα πολυκατάστημα όπου θα βρεις την τελευταία λέξη της μόδας ή ακόμα ένα DIY κατάστημα για να εξοπλίσεις το σπίτι σου με όλα όσα χρειάζεσαι.

Όλα όσα ζητούν οι φοιτητές και ακόμα περισσότερα, τα προσφέρει το The Mall of Engomi, ο απόλυτος retail therapy προορισμός, ο οποίος είναι έτοιμος να υποδεχθεί την κάθε φοιτητική παρέα, και να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης -και όχι μόνο- στους δύο ορόφους του.

Ξέφυγε από τα τετριμμένα και απόλαυσε τον καφέ σου σε ένα από τα πιο ήσυχα στέκια της πόλης και πάρε μαζί σου και τα βιβλία σου για να εμπνευστείς κάνοντας τις εργασίες σου, ενημερώσου για την τελευταία λέξη της μόδας μέσα από τα καταστήματα ρούχων και καλλυντικών, κάνε τα ψώνια σου στο πιο άνετο σουπερμάρκετ και πέρασε μοναδικές στιγμές γεμάτες χαρά. Και το σημαντικότερο; Το The Mall of Engomi είναι δίπλα σου, σε απόσταση αναπνοής από τις φοιτητικές εστίες για τη δική σου ευκολία και άνεση.

Άλλωστε, η φοιτητική ζωή δεν είναι μόνο εξετάσεις και μαθήματα, αλλά και ξεκούραση και μοναδικές εμπειρίες με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Και στο The Mall of Engomi μπορείς να περάσεις καλά μέσα από μια φανταστικό shopping experience.

Το The Mall of Engomi βρίσκεται σε έναν προνομιακό εμπορικό δρόμο με εύκολη πρόσβαση, δίπλα σε μια πολυτελή και πυκνοκατοικημένη κατοικημένη περιοχή, πολύ κοντά στην Διεθνή Έκθεση Κύπρου, στο Μακάρειο Στάδιο και σε ιδιωτικά πανεπιστήμια ενώ είναι σε απόσταση αναπνοής από τις φοιτητικές εστίες. Δεν είναι τυχαίο ότι περίπου 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι επισκέπτονται το The Mall of Engomi κάθε χρόνο, μεταξύ αυτών και πολλοί φοιτητές, που το αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του.

Οι άνετοι χώροι στάθμευσης του The Mall of Engomi κάνουν τη ζωή ακόμα πιο εύκολη και τα ψώνια μια πραγματική απόλαυση, ενώ το εμπορικό κέντρο παρέχει εύκολη πρόσβαση σε άτομα με ειδικές ανάγκες σε όλους τους χώρους και προσφέρει σημαντικές ανέσεις, όπως ειδικές θέσεις στάθμευσης και τουαλέτες για ΑμΕΑ και χώρο αλλαγής για μωρά προκειμένου να κάνει την εμπειρία σου χωρίς άγχος.

Το The Mall of Engomi είναι ο απόλυτος φοιτητικός προορισμός και προσκαλεί όλους τους φοιτητές να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές στους χώρους του.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending