fbpx

5 αγαπημένες μας παιδικές σειρές που μπορείς να δεις στο Netflix και δεν είχες ιδέα!

Αν θέλεις να λέγεσαι άξιος φοιτητής, πρέπει να έχεις περάσει αρκετές ώρες μπροστά στον υπολογιστή ή στην τηλεόραση σου, βλέποντας σειρές και ταινίες. Είμαι σίγουρη, πως το Netflix, έχει γίνει η καλύτερη σου παρέα.

Ήρθε η στιγμή να μάθεις, πως μπορείς να θυμηθείς αγαπημένες παιδικές στιγμές, βλέποντας τις σειρές που λάτρευες παιδάκι. Το Netflix έχει προνοήσει για ‘σένα!

Πάμε να δούμε παρέα ποιες είναι αυτές οι σειρές:

1
Στρουμφάκια

Εγώ προσωπικά, τρελαινόμουν για τα Στρουμφάκια όταν ήμουν παιδάκι (μην πιστεύεις πως τώρα έχω σταματήσει).

Περίμενα πώς και πώς να φάω το μεσημεριανό μου για να τρέξω να τα δω. Θυμάμαι πως τότε έπαιζαν κατά τις 14:00 και δεν έχανα επεισόδιο. Να φανταστώ ούτε εσύ;

Κάθε φορά περίμενα με λαχτάρα να δω σε ποια καινούρια περιπέτεια θα έμπαιναν αυτά τα μικρά μπλε πλασματάκια. Δεν θα με χαλούσε καθόλου να κάτσω να δω ξανά από την αρχή κάθε επεισόδιο αυτής της σειράς.

2
Αστυνόμος Σαΐνης

Τι να πω γι’ αυτή τη σειρά… Έχει στιγματίσει τη ζωή μου ανεπανόρθωτα! Κάθε φορά που βαριέμαι να κάνω κάτι, εύχομαι να είχα τις ιδιότητες του Σαΐνη.

Να μπορώ να τεντώσω το χέρι, το πόδι, το κεφάλι μου. Ακούγεται αστείο, αλλά ξέρω πως βαθιά μέσα σου και εσύ θα το ήθελες!

3
Pokemon

Πόσες τάπες είχες συλλέξει; Μην ντρέπεσαι, έλα, ομολόγησε το! Ξέρω πως έχεις σίγουρα πάνω από 30. Θυμάσαι που ανταγωνιζόμασταν ποιος έχει τις περισσότερες;

Έχω μία υποψία, πως ο αγαπημένος σου ήρωας είναι ο Πίκατσιου. Το βρήκα;

Αυτό το γλυκύτατο “πλασματάκι”, που αν σε αντιπαθήσει, μπορεί και να πεθάνεις από τον ηλεκτρισμό που εκπέμπει, αλλά εσύ ακόμη και τότε τον λατρεύεις γιατί όταν θέλει είναι τόσο γλυκό.

4
Ο Άλβιν και η παρέα του

Είμαι βέβαιη, πως έχεις περάσει ατελείωτες ώρες γέλιου μ’ αυτή την τρελή παρέα, είτε από τις σκανταλιές, είτε από τις φωνές τους.

Ακόμη και την ταινία τους, την βλέπω πού και πού, ακόμη και σήμερα. Θα ήταν μία καλή αναδρομή στις παιδικές κι εφηβικές μου αναμνήσεις αυτή η σειρά.

5
Ο Όγκυ και οι κατσαρίδες

Αν και δεν το θυμάμαι τόσο έντονα, όσο όλες τις προηγούμενες σειρές, όταν είδα πως υπάρχει στο Netflix κάτι ένιωσα μέσα μου.

Είναι μία ανάλαφρη σειρά με γέλιο, ό,τι ακριβώς χρειαζόμασταν στην αγνή και παιδική μας ηλικία. Εγώ θα την έβλεπα ξανά με μεγάλη μου χαρά. Εσύ τη θυμάσαι καθόλου;

Ποια από αυτές τις σειρές είναι η αγαπημένη σου; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending