fbpx

Κάνε εγγραφή στο Messenger Bot του StudentLife για να μαθαίνεις πρώτος νέα & προσφορές!

Τι θα έλεγες, με τον ίδιο τρόπο που μιλάς με τους φίλους σου στο Messenger, να ενημερώνεσαι κιόλας, απλά με ένα μήνυμα στο inbox σου, για νέα και προσφορές που σε ενδιαφέρουν;

Ας πούμε… σκέψου ότι πεινάς και λαμβάνεις μήνυμα στο Messenger για προσφορά σε φαγητό! Ή συζητάς με την παρέα πού να πάτε, και παίρνεις μήνυμα με προτάσεις για να βγεις έξω!

Όχι δεν θα γίνουμε stalkers, απλά ξέρουμε τι θέλεις και αυτά θα σου στέλνουμε αν κάνεις εγγραφή στο ολοκαίνουριο StudentLife Messenger Bot – που ίσως τελικά γίνει ο καλύτερος σου φίλος! Και μην ανησυχείς γιατί δεν πρόκειται να σε ενοχλούμε συχνά ή με άσχετο υλικό, αφού θα σου στέλνουμε πράγματα που σε ενδιαφέρουν!

Κάνε τώρα Εγγραφή ΕΔΩ σε μόλις 10 δευτερόλεπτα!

Αν ακόμη δε πείστηκες, δες γιατί πρέπει να κάνεις κι εσύ εγγραφή στο Messenger Bot μας:

1
Θα βλέπεις πρώτος τα νέα fun άρθρα, video και ό,τι νέο κυκλοφορεί

Ετοιμάσου για φρέσκο χιουμοριστικό υλικό που σχολιάζει γενικά τις αστείες συνήθειες μας στην Κύπρο, τους Κύπριους φοιτητές και ό,τι νέο παίζει γενικά και σε αφορά!

Γιατί είναι must; Επειδή φτιάχνονται από φοιτητές για φοιτητές, καθώς και από τη δημιουργική μας ομάδα. Μέσω του Messenger Bot μας θα μπορείς να τα βλέπεις πρώτος-πρώτος, μόλις δημοσιευθούν, και θα επιλέγεις εσύ ποια θέλεις να διαβάσεις άμεσα!

2
Θα βλέπεις και θα παίζεις αμέσως κάθε νέο Quiz

Το ίδιο ισχύει και για τα μοναδικά μας quizzes! Θα μπορείς να παίζεις πρώτος τα Quizzes που ετοιμάζουμε (π.χ. για το τι ξέρεις για τις κυπριακές σειρές, για το τι τύπος φοιτητής είσαι κτλ.).

Δοκίμασε τις γνώσεις σου ή μάθε όσα δεν ήξερες για την προσωπικότητά σου! Ό,τι νέο δημιουργείται, θα το βλέπεις αμέσως! Ειδικά όταν βαριέσαι, ένα quiz είναι πολύ χρήσιμο!

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο StudentLife Messenger Bot ΕΔΩ και ξεκίνα αυτή την εμπειρία μαζί μας!

3
Θα ενημερώνεσαι για διαγωνισμούς, προσφορές & εκπτώσεις! 

Κάνοντας Εγγραφή στο Messenger Bot μας, θα μπορείς να μαθαίνεις για φοιτητικές προσφορές και μοναδικές εκπτώσεις που μπορείς να αξιοποιήσεις για να είσαι πιο “οικονομικός” στην καθημερινότητά σου!

Και φυσικά θα ενημερώνεσαι αμέσως για τους νέους μας διαγωνισμούς για να λαμβάνεις μέρος και να διεκδικείς δώρα και εμπειρίες!

4
Θα μαθαίνεις για νέα events, πού να πας & τι ξεχωριστό να κάνεις

Σκέφτεσαι ποιες συναυλίες παίζουν αυτό το μήνα; Ποιο είναι το must στέκι για να βγείτε με την παρέα σου; Ή ακόμα ποιο είναι το φοιτητικό event που έρχεται και δεν πρέπει να χάσεις, στο πανεπιστήμιο σου ή γενικά;

Όλα αυτά και πολλά άλλα, θα τα μαθαίνεις από τους πρώτους, για να είσαι up to date και να ενημερώνεις και την παρέα σου (αν δεν έχουν κάνει ήδη εγγραφή στο Bot μας φυσικά)! 🙂

5
Αποκλειστικά ΔΩΡΑ & Διαγωνισμοί μόνο μέσω του Messenger Bot

Για να επιβραβεύσουμε όσους μας παρακολουθούν φανατικά, αποφασίσαμε να έχουμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΥΣ διαγωνισμούς μόνο για αυτούς που έχουν κάνει εγγραφή στο StudentLife Bot! 

Έτσι, θα ενημερώνεσαι, θα ψυχαγωγείσαι και θα έχεις την ευκαιρία να κερδίζεις μοναδικά δώρα απλά κάνοντας εγγραφή!

Εσύ θα μείνεις πίσω από όλα αυτά;

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ και… Get Started με το StudentLife Bot!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending