fbpx

Οι νέες ταινίες που θέλουμε να δούμε αυτόν τον Σεπτέμβρη στο cinema!

Πώς πέρασες το φετινό καλοκαίρι σου; Ξεκουράστηκες και ετοιμάζεσαι να δεις τι νέο παίζει στη μεγάλη οθόνη; Όπως και τους προηγούμενους μήνες, να σε ενημερώσουμε πως έρχονται ξεχωριστές ταινίες τον φετινό Σεπτέμβριο στους κινηματογράφους!

Σου συγκεντρώσαμε λοιπόν τις top 5 ταινίες που θα θες κι εσύ να δεις αυτόν τον Σεπτέμβρη, μόλις προβληθούν στα K CINEPLEX!

Δες τις πιο κάτω:

1
IT: Chapter Two

27 χρόνια μετά την πρώτη εμφάνιση του τρομακτικού κλόουν Pennywise, το Losers Club έχει πλέον ενηλικιωθεί και ξεκίνησε μια καινούρια ζωή, όταν ένα συνταρακτικό τηλεφώνημα τους αναστατώνει και τους ενώνει ξανά.

Πρωταγωνιστούν οι: James McAvoy, Jessica Chastain, Bill Skarsgård

Η αναμενόμενη ταινία Τρόμου και Θρίλερ, αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 5 Σεπτεμβρίου 2019.

2
Angel Has Fallen

Ο πράκτορας Mike Banning καλείται να ξεφύγει από την πλεκτάνη που έχει στηθεί εναντίον του, για να τον παγιδεύσουν ότι αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον πλανητάρχη (Morgan Freeman).

Ο Banning, έχοντας στον δρόμο του ομοσπονδιακούς πράκτορες και αθέατους εχθρούς, καλείται να αποδείξει την αθωότητά του και να σώσει τον Πρόεδρο από μία προσχεδιασμένη επίθεση στο αεροσκάφος του.

Πρωταγωνιστούν οι: Gerard Butler, Morgan Freeman, Piper Perabo

Η αναμενόμενη ταινία Δράσης, Δράματος και Θρίλερ, αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 12 Σεπτεμβρίου 2019.


Θες να βλέπεις όλα τα κινηματογραφικά νέα, καθώς και τις προβολές των K Cineplex; Δες τα ΕΔΩ!


3
Rambo: Last Blood

Στο Rambo: Last Blood η υπόθεση μεταφέρει τον απομονωμένο John Rambo στο Μεξικό σε μια αποστολή να σώσει την κόρη ενός φίλου του από ένα καρτέλ ναρκωτικών.

Η φιλοσοφία και η υπόθεση είναι γνώριμη, δηλαδή: εκδίκηση, πολιτική διαπλοκή και φυσικά άφθονη αιματοχυσία.

Πρωταγωνιστούν οι: Sylvester Stallone, Paz Vega, Yvette Monreal

Η αναμενόμενη ταινία Δράσης, Περιπέτειας και Θρίλερ, αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 26 Σεπτεμβρίου 2019.

4
Ad Astra

O Brad Pitt υποδύεται έναν μηχανικό του στρατού που αποφασίζει να ταξιδέψει στο διάστημα, σε μια επικίνδυνη αποστολή.

Αυτή η αποστολή θα αποκαλύψει την αλήθεια γύρω από την εξαφάνιση του πατέρα του, ο οποίος είχε ξεκινήσει πριν χρόνια ένα ταξίδι στον Πλούτωνα και δεν επέστρεψε ποτέ.

Πρωταγωνιστούν οι: Brad Pitt, Tommy Lee Jones, Liv Tyler

Η αναμενόμενη ταινία Δράματος, Περιπέτειας και Μυστηρίου, αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 19 Σεπτεμβρίου 2019.

5
Scary Stories to Tell in the Dark

H υπόθεση εστιάζεται στο μυστήριο που θα πρέπει να λύσει μια ομάδα εφήβων, γύρω από μια σειρά μακάβριων θανάτων που συμβαίνουν στη μικρή πόλη όπου ζουν.

Πρωταγωνιστούν οι: Zoe Margaret Colletti, Michael Garza, Gabriel Rush

Η αναμενόμενη ταινία Τρόμου, αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 19 Σεπτεμβρίου 2019.


Θες να μάθεις περισσότερα κινηματογραφικά νέα, αλλά και τις υπόλοιπες προβολές των K Cineplex; Δες τα ΕΔΩ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending