fbpx

Δες πώς ο Neymar ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στο Casa de Papel!

Μπορεί ολόκληρο το καλοκαίρι ο ποδοσφαιρικός κόσμος και ειδικότερα οι φίλοι της Barcelona να περιμένουν την ανακοίνωση της μεταγραφής του Neymar στους blaugrana, αλλά ο Βραζιλιάνος άσος ανακοίνωσε κάτι άλλο!

Πρόκειται για τη συμμετοχή του στη δημοφιλέστατη σειρά “Casa de papel” με τον “Ney” να συμμετέχει σε 2 επεισόδια (το 6ο και το 8ο) του 3ου κύκλου.

Συγκεκριμένα, εκκρεμούσε υπόθεση βιασμού εναντίον του Βραζιλιάνου άσου με αποτέλεσμα το Netflix να “κόψει” από τη σειρά τις σκηνές που συμμετείχε ο διάσημος ποδοσφαιριστής της Paris Saint Germain.

Στις αρχές Αυγούστου, όμως, ο Neymar απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες και έτσι οι σκηνές στις οποίες συμμετείχε ο Βραζιλιάνος επανήλθαν.

Την… επιστροφή του ανακοίνωσε ο ίδιος ο Neymar στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που διατηρεί, αναφέροντας:

“Κατάφερα να πραγματοποιήσω το όνειρο μου και να γίνω μέλος της αγαπημένης μου σειράς και τώρα μπορώ να μοιραστώ τον Joao μαζί σας! Σ’ ευχαριστώ lacasadepapel!”

Δες το post του Βραζιλιάνου άσου:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Eu pude realizar meu sonho e fazer parte da minha série favorita. E agora eu posso compartilhar o João com todos vocês ! Gracias @lacasadepapel! #LCDP3 #nuevofichaje #lacasadepapel

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 3n310ta ???????? ???? neymarjr (@neymarjr) στις

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending