fbpx

Τα 5 είδη φωτογραφίας που κυριάρχησαν στο Instagram το φετινό καλοκαίρι!

Πόσες ώρες την μέρα, περνάς μπροστά από την οθόνη του κινητού σου χαζεύοντας φωτογραφίες στο Instagram; Είμαι σίγουρη, πως είναι αρκετές!

Έχεις γίνει ειδικός στην φωτογραφία, με τόσες που έχουν δει τα ματάκια σου! Ποια είναι όμως, τα είδη που έχουν κλέψει την καρδιά των Influencers και των Instagramers, αυτό το καλοκαίρι;

Πάμε να τα δούμε παρέα!

1
Βάρκα

Φέτος, οι βόλτες με τη βάρκα, είχαν την τιμητική τους. Κάθε μέρα βλέπαμε το λιγότερο 3-4 φωτογραφίες μεσοπέλαγα, παρέα με τα πανιά ή τα κουπιά (ανάλογα με τη βάρκα).

Η αλήθεια είναι, πως μία βόλτα μέσα στη θάλασσα έχει άλλη αισθητική, για να λέμε και την αλήθεια μας. Τα χρώματα και οι ήχοι έχουν άλλη όψη και εννοείται πως είναι καλύτερη αυτή η εκδοχή, για τους λάτρεις της θάλασσας.

Αγαπημένοι προορισμοί με βάρκα, δεν παύουν να αποτελούν τα ελληνικά νησιά, εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Φέτος όμως, αρκετός κόσμος επισκέφτηκε τον Ακάμα, για να απολαύσει ένα μπανάκι στα γαλαζοπράσινα του Blue Lagoon.

2
Ηλιοβασίλεμα

Σαν την ώρα που δύει ο ήλιος δεν έχει! Είναι ίσως, η πιο γλυκιά και ταυτόχρονα σκληρή ώρα της μέρας… ειδικά αν είσαι πλάι στη θάλασσα, γιατί ξυπνάνε όλες οι κρυμμένες σκέψεις και αναμνήσεις σου.

Την ώρα που το γαλάζιο χρώμα τ’ ουρανού, σμίγει με το κόκκινο του ήλιου, δημιουργούνται εκπληκτικές εικόνες, που κανένας φωτογραφικός φακός, δεν μπορεί να απαθανατίσει την μαγεία τους.

Ένα από τα πιο όμορφα και γνωστά μέρη στην Κύπρο για να απολαύσεις τη δύση του ηλίου, είναι στην Πέγεια της Πάφου, το σημείο όπου υπάρχει το ναυάγιο EDRO II. Λένε, πως το ηλιοβασίλεμα σ’ εκείνο το σημείο, μπορεί να συγκριθεί μ’ αυτό της Σαντορίνης.

3
Φαγητό

Και ποιος δεν έχει αδυναμία στο φαγητό; Συνεχώς καθώς scroll-άρουμε, βλέπουμε παγωτά, γλυκά, πίτσες, μακαρονάδες, σουβλάκια κτλ. Κάθε φορά που τα βλέπουμε, ανοίγει και εμάς η όρεξη για φαγητό ή/και γλυκό. (Δηλαδή συνέχεια!)

Εννοείται, πως δεν έχουν την εικόνα που βλέπουμε όταν τα τρώμε. Είναι πολύ πιο εμφανίσιμα και επιβλητικά, γεμάτα χρώματα και ζωντάνια.

Μερικά Instragram-ικά φαγητά είναι τα:

  • milkshake με cupcake ή donuts
  • smoothie bowl με φρούτα και βρώμη
  • macarons
  • donuts
  • bubble waffles

4
Ψάθινο Καπέλο

Το αγαπημένο αξεσουάρ κάθε κοριτσιού ή γυναίκας που ασχολείται με τη μόδα και το στυλ, είναι το ψάθινο καπέλο. Το συναντήσαμε σε διάφορα σχέδια και σχήματα.

Είναι ένα πολύ όμορφο και πρακτικό αξεσουάρ. Μας προστατεύει από τον ήλιο του καλοκαιριού (που καίει άνθρωπο), αλλά παράλληλα είναι και ένα στυλάτο και κομψό κομμάτι, για την παραλία και την βόλτα σου.

Ακόμη βοηθάει πολύ να βγει μία καλή φωτογραφία, γιατί μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με διαφορετικούς τρόπους.

  • Μπορείς να παίξεις μαζί του και να το ρίχνεις στον αέρα ή να κάνεις ναζάκια φορώντας το.
  • Επίσης, μπορείς να καλύψεις κάποιο σημείο του σώματος σου, που δεν νιώθεις και τόσο άνετα να φαίνεται (μέγα λάθος, γιατί όπως και να ‘χει, είσαι μία κούκλα).

5
Outfits

Αυτό το είδος είναι must όλες τις εποχές, αλλά αυτό το καλοκαίρι είδαμε φανταστικούς συνδυασμούς ρούχων και αξεσουάρ.

Έντονα χρώματα, γεμάτα ζωντάνια. Αυτό το καλοκαίρι όλοι οι δρόμοι και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μύρισαν καλοκαίρι μόνο και μόνο από τα καλοκαιρινά outfits των fashion icons.

Ακόμη και κορίτσια της διπλανής πόρτας μοιράστηκαν με τους ακόλουθους τους πολύ όμορφα σύνολα, γεμάτα έμπνευση και δημιουργία. Αυτό δείχνει, πως έχουμε πολύ δημιουργικά μυαλά, γεμάτα φαντασία, τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο νησί μας.

Εσύ με ποιο από αυτά τα είδη είχες κολλήσει περισσότερο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending