Αυτές είναι οι νέες προσφορές της Cytanet που ταιριάζουν σε κάθε φοιτητή!

Είσαι νέος φοιτητής και προσπαθείς να προσαρμοστείς σιγά-σιγά στο νέο κεφάλαιο της ζωής σου; Κάθε αρχή έχει και τις δυσκολίες της κι εμείς σε καταλαβαίνουμε απόλυτα!

Ειδικά αν σπουδάζεις σε άλλη πόλη, θα ψάχνεις μάλλον και για διαμέρισμα, είδη πρώτης ανάγκης και ειδικά πακέτα στα μέτρα σου (εννοείται όλα σε προσιτές τιμές)!

Αν από την άλλη επιστρέφεις στο φοιτητικό σου διαμέρισμα, θα ψάχνεις σίγουρα για νέες προσφορές που θα διευκολύνουν το διάβασμα και την ψυχαγωγία σου, όπως η σύνδεση σου στο Internet.

Σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεσαι, μάθε πως η Cyta υποδέχεται άλλη μία νέα, ακαδημαϊκή χρονιά, με ειδικές προσφορές για φοιτητές, καθώς και νέους και υφιστάμενους πελάτες της.

Δες πιο κάτω όλες τις προσφορές της Cytanet που μπορείς να διαλέξεις:

Ειδικές εκπτώσεις & τέλη για φοιτητές

Η φοιτητική ζωή έχει και τα θετικά της! Έτσι και η Cytanet, σου προσφέρει έκπτωση 15% στη μηνιαία συνδρομή Internet Home!

Επίσης, αν έχεις ήδη σύνδεση με τη Cyta, μάθε πως σου προσφέρει μέχρι και 45% έκπτωση στη μηνιαία συνδρομή της 2ης σύνδεσης Internet Home. Δες όλες τις προσφορές για Internet Home της Cytanet ΕΔΩ!

Ευκολίες πληρωμής

Αν επιλέξεις σύνδεση Internet Home της Cytanet, με υπογραφή 24μηνης δέσμευσης, μπορείς να αποκτήσεις, με τη χρήση κουπονιού, ένα από τα πιο κάτω (Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις):

    • την έξυπνη συσκευή MAIC στην ειδική τιμή των €192, με κουπόνι της Cytanet αντίστοιχης αξίας, χωρίς οποιοδήποτε αρχικό κόστος και με αποπληρωμή του κουπονιού σε 24 ισόποσες μηνιαίες δόσεις των €8
    • την έξυπνη συσκευή MAIC Mini στην τιμή των €120 με κουπόνι της Cytanet αξίας €120, χωρίς οποιοδήποτε αρχικό κόστος και με αποπληρωμή του κουπονιού σε 24 ισόποσες μηνιαίες δόσεις των €5
    • ένα tablet με κουπόνι της Cytanet αξίας €120, €240 ή €360 και εξόφληση του κουπονιού σε 24 ισόποσες μηνιαίες δόσεις.

Διαλέξε ΕΔΩ την προσφορά της Cytanet που σου ταιριάζει περισσότερο και απόλαυσε όλα τα προνόμια ως φοιτητής!