fbpx

Δες τις ιδανικές προσφορές από την Bionic για την επιστροφή στο πανεπιστήμιο!

Όπως σε κάθε αρχή της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς, έτσι και φέτος, η Bionic Electronics ετοίμασε μοναδικές φοιτητικές προσφορές, κομμένες και ραμμένες στα μέτρα και τις ανάγκες του κάθε φοιτητή!

Στα καταστήματα Bionic, σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο, μπορείς να βρεις σε προσιτές και λογικές τιμές: laptops, tablets, κινητά τηλέφωνα, αξεσουάρ, και ότι άλλο σε ενδιαφέρει για τις σπουδές σου. Δες εδώ όλες τις προσφορές της Bionic!

Μπορείς επίσης να παραγγείλεις online και να έχεις δωρεάν παραλαβή της αγοράς σου σε 40+ Pick Up τοποθεσίες, καθώς και δωρεάν Delivery στις επόμενες 24 ώρες!

Δες πιο κάτω τις Back 2 School προσφορές που ξεχωρίσαμε και που μπορείς να βρεις στα καταστήματα Bionic:

1
Laptop HP 15-DB0008NV

Ψάχνεις για έναν λεπτό, κομψό, και βολικό φορητό υπολογιστή για να τον έχεις μαζί σου όπου κι αν πας για διάβασμα; Τότε απόκτησε αυτό το HP laptop, στην προσιτή τιμή των €599! Δες την προσφορά ΕΔΩ!

Σε αυτό το μοντέλο της HP θα βρεις Windows 10, 128 GB SSD δίσκο, μνήμη RAM 12 GB, AMD Ryzen 5, 1 TB HDD δίσκο και οθόνη 15.6″.

Εκτός από HP, μπορείς να διαλέξεις και ανάμεσα στη μεγάλη ποικιλία που διαθέτει η Bionic σε μάρκες όπως Dell, Lenovo, ASUS, Toshiba, Apple αλλά και σε δυνατότητες υπολογιστών (Intel i5, Intel i7, Gaming Laptops).

Μάθε επίσης πως με κάθε αγορά ενός laptop, έχεις την ευκαιρία να πάρεις μαζί: τσάντα για το laptop σου, Microsoft Office, Internet Security, Wireless Mouse, USB Light, και Laptop Setup με μόνο €99 (από €219)!

2
Backpack BG BERLIN METROBAG

Αυτή η Backpack δεν χαρακτηρίζεται μόνο από στυλ, αλλά ο σχεδιασμός της σε προστατεύει από κλέφτες ενώ έρχεται και με προστασία RFID (Radio-Frequency Identification). Σίγουρα θα νιώθεις πιο άνετα να κυκλοφοράς με αυτή την τσάντα, ειδικά αν σπουδάζεις στο εξωτερικό και διακινείσαι με μετρό!

Μπορείς να την αποκτήσεις στην τιμή των €89, σε διάφορους χρωματισμούς και σε διαστάσεις 15 και 17 ιντσών! Δες την προσφορά ΕΔΩ!

3
Lenovo Yoga 530-14ARR CONVERTIBLE 2-IN-1

Αν ψάχνεις κάτι που να συνδυάζει laptop και tablet, τότε θα ενθουσιαστείς με το Lenovo Yoga 530.

Μια συμπαγής, κομψή, οθόνη αφής 14 ιντσών, γεμάτη με λειτουργίες που θα σε ενθουσιάσουν και θα σε κρατήσουν… κολλημένο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ειδικά αν θες κάτι που θα σε βολεύει να σχεδιάζεις!

Έρχεται με επεξεργαστή Quad-Core, Ryzen 5, 4 GB RAM, γραφικά Radeon Vega 3, 256 GB M.2 SSD και είναι ενσωματωμένο με Windows 10. Με την αγορά σου, θα έχεις και δωρεάν Internet Security για 1 χρόνο! Δες την προσφορά ΕΔΩ!

4
Smartphone SAMSUNG GALAXY A70

Εννοείται πως δεν θα ξεχνούσαμε το πιο βασικό και απαραίτητο αντικείμενο της καθημερινότητάς σου: το smartphone.

Αν θες να βρεις κάτι σε προσιτή τιμή, τότε η Bionic σου προσφέρει μια ξεχωριστή Back 2 School προσφορά: τώρα μπορείς να αγοράσεις το Samsung Galaxy A70 με €369 (από €399)!

Θα το βρεις σε μαύρο χρώμα, με λογισμικό Android 9.0, οθόνη 6.7″, τριπλή κάμερα (32 MP + 8 MP + 5 MP), 128 GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, 6 GB μνήμη RAM, και επεξεργαστή CPU Octa Core. Δες την προσφορά ΕΔΩ!

5
Οθόνη Υπολογιστή BenQ GL2460BH 24″ GAMING MULTIMEDIA

Αν είσαι gamer ή απλά θες να διαβάζεις σε μεγάλη οθόνη, σου βρήκαμε την ιδανική επιλογή! Διαθέτει δυναμική αναλογία, με response time 1ms GtG και 75Hz Refresh Rate.

Αυτή η οθόνη BenQ παρέχει κάθε λεπτομέρεια στην εικόνα, στην καλύτερη ποιότητα. Χαρακτηρίζεται από απλό σχεδιασμό για να σου προσφέρει την απόλυτη εμπειρία, τόσο για gaming όσο και για τις ταινίες ή σειρές που θα βλέπεις. Δες την προσφορά ΕΔΩ!

Δες όλες τις Back 2 School προσφορές της Bionic για φοιτητές και μαθητές ΕΔΩ!

Καλές αγορές 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending