fbpx

Αυτά είναι τα καλύτερα apps για να παίρνεις σημειώσεις καθώς σπουδάζεις!

Μπήκαμε για τα καλά στον Σεπτέμβρη, τον μήνα που ξεκινάνε σιγά-σιγά τα μαθήματα και οι υποχρεώσεις.

Επειδή ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας και είμαι σίγουρη πως περνάς αρκετές ώρες της μέρας σου μπροστά από το κινητό, τον υπολογιστή ή το tablet σου, το θέμα του αυτού του άρθρου πιστεύω πως θα σε ενδιαφέρει.

Ελπίζω να σε πείσω να χρησιμοποιείς κάποια από αυτές τις εφαρμογές στο μάθημα, και ίσως να δώσεις περισσότερη σημασία στον καθηγητή (πού τέτοια τύχη;!).

Πάμε να δούμε ποιες είναι αυτές οι περιβόητες εφαρμογές:

1
Το πιο αγαπητό: One note

mspoweruser.com

Σίγουρα θα έχεις δει αυτή την εφαρμογή, στην οθόνη του υπολογιστή σου (είναι με εκείνο το μωβ χρώμα). Έχω προσέξει πως εκτός από εμάς τους απλούς ανθρώπους, τη χρησιμοποιούν και πολλές επιχειρήσεις.

Πέρα από τις σκόρπιες σημειώσεις που μπορείς να γράφεις, έχεις τη δυνατότητα να μετακινήσεις κάθε κομμάτι / παράγραφο, σε διαφορετική θέση έτσι ώστε να έχουν μία συνοχή.

Άσε, που μπορείς να φτιάξεις ένα  “τετράδιογια κάθε διαφορετικό μάθημα / σημείωση στο οποίο μπορείς να φτιάξεις υποκεφάλαια. Έτσι θα είσαι πιο οργανωμένος/η και δεν θα τρως 200 ώρες μέχρι να βρεις αυτό που θέλεις.

Εδώ θα βρεις την εφαρμογή (αναλόγως του κινητού σου):

2
Το πιο γνωστό: Evernote

accuratereviews.com

Αν έχεις ψάξει λίγο το θέμα ή αν το έχεις συζητήσει με τους φίλους σου, θα έχεις δει έστω το logo της (το ελεφαντάκι θα σου φαίνεται κάπως παράξενο στην αρχή).

Έχει παρόμοια φιλοσοφία με αυτή του One Note. Η μόνη διαφορά που βρίσκω εγώ, είναι καθαρά στο στήσιμο της πλατφόρμας. Θεωρώ πως είναι θέμα γούστου αν θα διαλέξεις αυτή ή την άλλη εφαρμογή.

Εδώ θα βρεις την εφαρμογή:

3
Το πιο διαχειρίσιμο: Notebook

zoho.com

Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι η πιο “εντυπωσιακήκαι παραστατική από όλες τις υπόλοιπες. Ακόμη και ο πιο άσχετος άνθρωπος στο θέμα της τεχνολογίας, μπορεί να το χειριστεί με τεράστια ευκολία.

Μπορείς να διακοσμήσεις τα τετράδια που δημιουργείς. Κάτι άλλο που πρόσεξα είναι πως μπορείς να προσθέσεις sticky notes, ηχογραφημένα αρχεία (κάποια records σου), αλλά και διάφορα συνημμένα αρχεία (παρουσιάσεις).

Εδώ θα βρεις την εφαρμογή:

Μερικές ακόμη αγαπημένες και παρόμοιες εφαρμογές είναι:

  • Google Keep / Apple Notes / Word

leapforwomen.com

Εδώ θα βρεις την εφαρμογή:

  • Dropbox Paper

dropbox.com/paper

Εδώ θα βρεις την εφαρμογή:

  • Simplenote

simplenote.com

Εδώ θα βρεις την εφαρμογή:

Ποια εφαρμογή από τις πιο πάνω σκέφτεσαι να χρησιμοποιήσεις εσύ; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending