fbpx

Ήξερες τι μισούσε περισσότερο ο John Snow στο “Game of Thrones”;

Μετά το τέλος της πολυαγαπημένης σειράς “Game of Thrones“, σκεφτόμαστε ποιος είναι ο αγαπημένος μας πρωταγωνιστής της σειράς, ή ποιος έχει υποδυθεί τον ρόλο του άψογα.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός του Game of Thrones Κιτ Χάρινγκτον ή πιο απλά John Snow εξομολογείται τι “μισούσε” στη σειρά.

Πίσω από την τέλεια φανταστική περιπέτεια που ζούσαμε ως θεατές, κάτι στα γυρίσματα σαν να μην είχε ενθουσιάσει τον Snow και δεν το έχει κρύψει στην πρόσφατη συνέντευξη του στο Hollywood Reporter.

Δες τι μισούσε ο John Snow τελικά στο Game of Thrones:

1
Η “Mother of Dragons” και οι σκηνές που πετούσε με τον δράκο

https://youtu.be/wCUjedEq7NI

Μισούσε να γυρίζει τις σκηνές που πετούσε με τον δράκο!

Στη συνέντευξη αναφέρει ότι η Εμίλια Κλαρκ ή αλλιώς Ντενέρις, χρόνια γκρίνιαζε για τις σκηνές που πετούσε με τον δράκο, αλλά η στάση του Snow ήταν άκρως ειρωνική προς την Εμίλια Κλαρκ, μέχρι που ήρθε η στιγμή να ανέβει ο ίδιος στον “δράκο”.

Συμπλήρωσε ότι: «Είχε απόλυτο δίκιο. Ήταν τρομακτικό. Δεν είναι καθόλου υποκριτική αυτό, καθόλου. Δεν θα είναι ποτέ υποκριτική, και δεν θέλησα ποτέ να κάνω αυτό το πράγμα. Είναι πολύ άβολο για τους ανθρώπους».

2
Αλλά…

Ούτε ο ίδιος ο Snow δεν μπορεί να παραλήψει το γεγονός ότι το Game of Thrones θα είναι για πάντα μια από τις θρυλικές σειρές που πέρασαν από την οθόνη μας τονίζοντας ότι: «Όσο δύσκολο κι αν ήταν, ήταν το Game of Thrones».

Συνέχισε λέγοντας: «Αυτή ήταν η σειρά και όλα όσα έπρεπε να είναι η σειρά. Ένα πλήρες σκηνικό, εκατοντάδες κομπάρσοι να τα δίνουν όλα και μαζί όλοι εμείς οι ηθοποιοί. Το λάτρεψα!»

Τι πιστεύεις για τα όσα αναφέρει ο Κιτ Χάρινγκτον; Γράψε σε comment τις δικές σου απόψεις!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending