fbpx

10 λόγοι για να μη χάσετε το φετινό Φεστιβάλ Νέων Up to You(th)!

Θέλετε να περάστε ένα ξέγνοιαστο Σάββατο γεμάτο διασκέδαση, ενημέρωση και δημιουργικότητα;

Εάν ναι, τότε να πάτε στο 5o Φεστιβάλ Νέων “Up to You(th)b, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, στο πάρκο Ακροπόλεως στη Λευκωσία.

Κρίνοντας από την εμπειρία μας, κάθε χρόνο το φεστιβάλ γίνεται ολοένα και καλύτερο. Έτσι κι εμείς, συγκεντρώσαμε τους κύριους λόγους που θα κάνουν το φετινό φεστιβάλ ακόμη πιο ξεχωριστό.

Ακολουθούν οι 10 λόγοι πιο κάτω:

1
Μουσική

Φεστιβάλ χωρίς χορό και μουσική δεν γίνεται. Οι rock και pop ήχοι των belua θα δώσουν περισσότερη ένταση και παλμό και θα σας κάνουν να περάσετε ακόμη καλύτερα.

2
Chill out και συζητήστε

Καθίστε στο γρασίδι, χαλαρώστε και ανταλλάξετε απόψεις με άλλους συνομήλικους σας για θέματα που απασχολούν τους νέους σήμερα και όχι μόνο.

3
NGO Fair

Εάν σας ενδιαφέρει ο εθελοντισμός καθώς και διάφορες άλλες κοινωνικές και περιβαλλοντικές δράσεις, θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε για το έργο 75 Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) καθώς και τρόπους για να δραστηριοποιηθείτε ενεργά στα κοινά.

4
Cyprus Comic Con

Ξεφύγετε για λίγο από την πραγματικότητα και συναντήστε αγαπημένους superheros και διάφορους χαρακτήρες από ταινίες φαντασίας.

5
Tech Fair & Ρομποτικές μάχες

Εκτοξεύστε την αδρεναλίνη στα ύψη με διαδραστικές εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας, ρομποτικές μάχες και άλλες εφαρμογές τεχνολογίας.

6
Ανθρώπινη βιβλιοθήκη

Αυτά τα βιβλία δεν θα τα βρείτε σε κανένα βιβλιοπωλείο. Στην Ανθρώπινη Βιβλιοθήκη οι άνθρωποι-βιβλία αφηγούνται τη δική τους ιστορία ενώ παράλληλα μπαίνουν σε ένα δημιουργικό διάλογο με τους αναγνώστες.

7
Stargazing

Παρακολουθήστε τον έναστρο ουρανό και άλλους πλανήτες μαζί με τον Κυπριακό Οργανισμό Αστρονομίας.

8
Basketball Jam

Παίξτε basket και γνωρίστε νέους από όλες τις κοινότητες της Κύπρου.

9
Imagination Gaming

Ακονίστε το μυαλό σας και γελάστε με την καρδιά σας ανακαλύπτοντας τον υπέροχο κόσμο των επιτραπέζιων παιχνιδιών νέας γενιάς.

10
Καραγκιόζης

Γνωρίστε τη λαϊκή παράδοση και διασκεδάστε με τα καμώματα του Καραγκιόζη και του Κολλητήρη.

Τέλος, μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις αγαπημένες σας στιγμές από το φεστιβάλ στα social media, χρησιμοποιώντας το hashtag #UpToYouth19.

Μάθετε περισσότερα για το φεστιβάλ εδώ και κάνοντας join στο Facebook event Up to You(th): Φεστιβάλ Νέων 2019.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending