fbpx

Διεκδίκησε πλήρη υποτροφία στο MSc Business Management – εξειδίκευση Oil & Gas στο CIIM!

Αν σε ενδιαφέρει ο ανερχόμενος στην Κύπρο τομέας του Oil & Gas, μάθε ότι το CIIM προσφέρει τη νέα εξειδίκευση “Management Applications to Oil & Gas” στο πλαίσιο του μεταπτυχιακού προγράμματος MBM – MSc in Business Management (MBM)!

Το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου & Βιομηχανίας δίνει την ευκαιρία σε όσους γίνουν δεκτοί στο μεταπτυχιακό MBM του CIIM και επιλέξουν τη συγκεκριμένη εξειδίκευση, να διεκδικήσουν:

Πλήρη υποτροφία (100% των διδάκτρων) και επιπρόσθετη χορηγία €5.000 τον χρόνο για επίδομα συντήρησης!

Οι αιτήσεις στο Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου & Βιομηχανίας γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019, γι’ αυτό φρόντισε να κάνεις έγκαιρα τις απαραίτητες ενέργειες.


Κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να έχει πρώτο πτυχίο και να ακολουθήσει τα πιο κάτω βήματα άμεσα:

(1) Συμπλήρωσε την πιο πάνω φόρμα επικοινωνίας και υπεύθυνος του CIIM θα επικοινωνήσει μαζί σου σχετικά με την υποβολή αίτησης για εισαγωγή στο MSc in Business Management (MBM).

Για να έχεις δικαίωμα να διεκδικήσεις την υποτροφία πρέπει να δηλώσεις ότι, αφού συμπληρώσεις τα υποχρεωτικά μαθήματα του προγράμματος (60 ECTS) στο General Management θα επιλέξεις το «Management Applications Track on Oil & Gas» (15 ECTS).

(2) Μόλις εξασφαλίσεις είσοδο στο πρόγραμμα MBM (ή αν εξασφάλισες ήδη είσοδο), κατέβασε και συμπλήρωσε το έντυπο αίτησης υποτροφιών από την ιστοσελίδα του Υπουργείου. Βρες το ΕΔΩ!

(3) Παραδίδεις την αίτηση (με όλα τα απαιτούμενα στοιχεία και πιστοποιητικά) στο Αρχείο του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας ή αποστέλλεις την αίτηση συστημένη μέσω ταχυδρομείου, μέχρι την Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019, και ώρα 2:00 μ.μ. στη διεύθυνση: Γενικό Διευθυντή Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Ανδρέα Αραούζου 6 1421, Λευκωσία με την ένδειξη «ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ».

Για περισσότερες λεπτομέρειες και τα κριτήρια αξιολόγησης των υποψηφίων, δες την ανακοίνωση του Υπουργείου Ενέργειας ΕΔΩ.


Διακρίσεις MBM 

Το MBM είναι πλήρως διαπιστευμένο από τον Φορέα Αξιολόγησης & Πιστοποίησης και αναγνωρισμένο από το ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ. και έχει καταταχθεί στην 21η θέση στην Δυτική Ευρώπη (Eduniversal 2018).

Μεγάλο πλεονέκτημα του ΜΒΜ είναι η φιλοσοφία του “Learning by Doing”, που δίνει έμφαση στην πρακτική μάθηση σε ποικίλες μορφές, όπως σεμινάρια ανάπτυξης σταδιοδρομίας και εταιρικές επισκέψεις. Στόχος του προγράμματος είναι να ενισχύσει τις προοπτικές απασχόλησης των σπουδαστών, γι’ αυτό ενισχύει τις δεξιότητες που αποκομίζουν με διάφορες εφαρμογές, μια από τις οποίες είναι και η διοίκηση υπηρεσιών, λειτουργιών και έργων που σχετίζονται με το Oil & Gas, ένας νέος τομέας με τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης και εργοδότησης στην Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending