fbpx

5 ερωτήσεις που δεν πρέπει να ρωτήσεις ΠΟΤΕ στο 1ο ραντεβού σου!

Υπάρχουν συνήθως 2 είδη για πρώτο ραντεβού: αυτά που ρέουν μαγικά και ο χρόνος περνάει αβίαστα, και το εστιατόριο σε υπενθυμίζει ότι κλείνει και αυτά που κυλάνε λιγότερο ομαλά.

Προφανώς το 1ο είδος ραντεβού φαντάζει ιδανικό, όμως και στη 2η περίπτωση δε σημαίνει απραίτητα ότι έχει χαθεί όλη η ελπίδα.

Αν αποφύγεις τις 5 πιο κάτω ερωτήσεις που είναι ΚΑΝΟΝΑΣ να μη ρωτήσεις στο πρώτο ραντεβού σου, σίγουρα θα υπάρξουν και επόμενα ραντεβού και θα είσαι πιο κοντά στον στόχο σου!

Δες ποιες ειναι αυτές οι 5 απαγορευτικές ερωτήσεις στο 1ο ραντεβού σου:

1
“Γιατί τέλειωσε η τελευταία σου σχέση;”

healthweb.gr

Ανεξάρτητα από το πόσο περίεργος είσαι για να μάθεις για το παρελθόν του άλλου, δεν είναι απαραίτητο να γνωρίζεις τις λεπτομέρειες και τους λόγους που χώρισε.

Η κάθε σχέση είναι διαφορετική και μοναδική. Δεν χρειάζεται σε καμία περίπτωση να μπεις σε αυτή διαδικασία – είναι εξαιρετικά ψυχοφθόρα – πιστεύοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα μάθεις τον χαρακτήρα του άλλου.

2
“Είσαι πολύ όμορφος/η! Γιατί είσαι ακόμα μόνος/η σου;”

Freepik.com

Υπάρχουν τόσες λανθασμένες έννοιες σε αυτή την ερώτηση. Στην πραγματικότητα, ενώ προσπαθείς να κάνεις ένα κομπλιμέντο, είναι σαν να ρωτάς τον άλλον αν έχει κάποιο πρόβλημα και είναι μόνος του.

Ίσως το άτομο αυτό να μην έχει γνωρίσει ακόμα την αδελφή-ψυχή του και να προτιμά την μοναξιά από το να αναλώνεται σε εφήμερες σχέσεις.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις, αν απέναντι σου έχεις ένα όμορφο άνθρωπο, είναι να χαμογελάσεις και απλά να είσαι ευχαριστημένος/η που σου έτυχε!

3
“Θέλεις παιδιά;”

Freepik.com

Τα πρώτα ραντεβού σου είναι για να γνωρίσεις τον άλλον, σε ένα πιο ελαφρύ κλίμα. Ίσως να θέλεις να τα μάθεις όλα από το πρώτο ραντεβού, όμως είναι μια λανθασμένη αντίληψη.

Δεν πρέπει να προτρέχεις σε ερωτήσεις τέτοιου τύπου. Τα ερωτήματα σου αυτά θα σου δοθούν με το πέρασμα του χρόνου και κάτω από τη φυσική εξέλιξη της σχέσης σας.

4
“Τι ψάχνεις σε μία σχέση;”

Freepik.com

Αυτό είναι ένα θέμα που θα συζητηθεί πολύ αργότερα. Δεν υπάρχει λόγος να ασκείς τέτοιου είδους πίεση στο άλλο άτομο.

Άσε τον άλλο να απολαύσει την πρώτη συνάντηση σας, χωρίς να ανησυχεί για τα επόμενα βήματα του.

Επίσης, όταν ρωτάς αυτή την ερώτηση είναι σαν να θέλεις να μάθεις τον ρόλο που θέλεις να παίξεις σε αυτή τη γνωριμία. Πίστεψε με, το να είσαι αυθεντικός είναι ο πιο όμορφος ρόλος!

5
“Σου αρέσει αυτό που φοράω;”

pexels.com

Μια τέτοια έρωτηση ή οποιαδήποτε ερωτήση αφορά την εμφάνισή σου, αυτομάτως δείχνει χαμηλή αυτοπεποίθηση. Έχεις επιλέξει το συγκεκριμένο ντύσιμο γιατί σε κάνει να είσαι ο εαυτός σου.

Η ενέργεια που εκπέμπεις και που φωνάζει ότι αγαπάς εσένα, είναι αυτή που στο τέλος θα μαγνητίσει και θα κερδίσει τον άλλο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δείχνεις ανασφαλής!

Ελπίζω στο επόμενο ραντεβού σου να θυμάσαι αυτές τις 5 ερωτήσεις για να έχεις ακόμα περισσότερα ραντεβού!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending