fbpx

Hard Rock Cafe: Νέο, περιορισμένης διάρκειας, μενού “Infused with Love”!

Το μενού που εντυπωσίασε τόσο πολύ, επιστρέφει ανανεωμένο σε σχεδόν όλα τα Hard Rock Cafe του κόσμου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Ολοκαίνουριες, ασυνήθιστες συνταγές, αλλά πάντα με το ίδιο βασικό στοιχείο – το αλκοόλ! Quesadillas με τεκίλα, γαρίδες με ουίσκι, burger με κόκκινο κρασί και μαρμελάδα από σύκο, είναι μόνο λίγα από τα νέα πιάτα και ποτά που θα βρεις στο συναρπαστικό αυτό μενού. Από τις 16 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, στο Hard Rock Cafe Ayia Napa θα μπορείς να απολαύσεις αυτές τις ξεχωριστές γεύσεις, που σίγουρα θα απογειώσουν τη διάθεση σου και θα γαργαλίσουν τον ουρανίσκο σου!

Εάν έχεις ήδη μπει στο mood τότε συστήνουμε να ξεκινήσεις με το Mezcal Shrimp Ceviche από γαρίδες μαριναρισμένες σε λεμόνι, αναμειγμένες σε Mezcal σάλτσα με τεκίλα και σερβιρισμένες με τραγανιστά τσιπς τορτίγιας. Αφού τελειώσεις με το ορεκτικό, σου προτείνουμε να συνεχίσεις με το πρωτότυπο Bordeaux Burger με μαρμελάδα από σύκο και κόκκινο κρασί, καραμελωμένα κρεμμύδια και κατσικίσιο τυρί. Όλα αυτά όμως γίνονται ακόμη πιο απολαυστικά όταν τα συνοδεύεις με το γευστικότατο Espresso Martini με γεύση από καφέ, λικέρ και βότκα. Τα πιο πάνω δεν είναι παρά μόνο ορισμένες από τις νέες γεύσεις που σε περιμένουν στο “Infused with Love” γαστρονομικό ταξίδι.

Δες παρακάτω κι άλλες επιλογές φαγητών που μπορείς να βρεις στο μενού:

Margarita Chicken Quesadilla – Κοτόπουλο στην σχάρα μαριναρισμένο σε τεκίλα και λάιμ, λιωμένα τυριά και γουακαμόλε

Mojo Marinated Steak – Βοδινό στέικ Black Angus σερβιρισμένο με σως από ρούμι και ρύζι καρύδας, ανανά, κόκκινες πιπεριές και μαύρα φασόλια

Bourbon-Infused BBQ Shrimp – Γαρίδες με ουίσκι και μπάρμπεκιου πάνω σε σκορδόψωμα, με μακαρόνια mac & cheese και παναρισμένα φασολάκια.

Rum Marinated Chicken Skewers – Κοτόπουλο σουβλάκι μαριναρισμένο σε ρούμι καρύδας και μπαχαρικά, με ρύζι καρύδας και πέστο κόλιανδρου.

Όπως είπε και ο Anibal Fernandez, μεγάλο στέλεχος της γνωστής αλυσίδας, «…στα Hard Rock Café δεν σταματάμε ποτέ να δημιουργούμε έτσι ώστε να κάνουμε την κάθε επίσκεψη των καλεσμένων μας ξεχωριστή. Ο ενθουσιασμός που εισπράξαμε από το πρώτο “Infused with Love” menu ήταν το κίνητρο για ένα ανανεωμένο και πιο υποσχόμενο ταξίδι γεύσεων».

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκέψου την ιστοσελίδα ή τις σελίδες κοινωνικών δικτύων του Hard Rock Cafe Ayia Napa.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending