fbpx

Η McDonald’s™ Κύπρου υποδέχεται το Παγκόσμιο McDelivery Night In με μια αποκλειστική συλλογή ρουχισμού & αξεσουάρ!

Σήμερα μένουμε σπίτι και γιορτάζουμε το πρώτο McDelivery® Night In στην Κύπρο.

Η McDonald’s μας προτείνει να περάσουμε μια βραδιά ξεκούρασης στο σπίτι και να ζήσουμε την εμπειρία του McDelivery Night In. Το McDelivery μας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουμε τα αγαπημένα γεύματα McDonald’s από την άνεση του σπιτιού μας περνώντας χρόνο με φίλους ή αγαπημένα μας πρόσωπα.

Τι είναι η συλλογή McDelivery Night In;

Είναι μια σειρά από συλλεκτικά ρούχα και αξεσουάρ που μπορείτε να φορέσετε στο σπίτι σας, όπως, κάλτσες, παντόφλες, φανέλες και πολλά άλλα.

Πώς μπορώ να αποκτήσω τη συλλογή McDelivery Night In;

Για να αποκτήσετε ένα κομμάτι από τη συλλογή McDelivery Night In, κάνετε την παραγγελία σας σήμερα μέσω του www.mcdelivery.com.cy ή μέσω του app McDelivery Cyprus από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 1 τα ξημερώματα.

Σχετικά με την υπηρεσία McDelivery:

Με εμπειρία πάνω από δύο δεκαετίες σε Ασία και τη Μέση Ανατολή, η McDonald’s είναι ήδη μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στην παράδοση φαγητού. Η υπηρεσία McDelivery διατίθεται σήμερα σε από πάνω από 20.000 εστιατόρια σε περισσότερες από 75 αγορές.

Για περισσότερες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των εστιατορίων που συμμετέχουν και λεπτομέρειες σχετικά με το McDelivery Night In, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.mcdonalds.com.cy

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending