fbpx

Τα Public στο UniFEST 2019: Το μεγαλύτερο φοιτητικό πάρτι πριν τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά!

Τα Public μαζί με το Studentlife, από τις 19 μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου, υπόσχονται μια αξέχαστη back-to-Uni εμπειρία και υποδέχονται χιλιάδες φοιτητές με οκτώ διαφορετικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε οκτώ πανεπιστήμια σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο!

Οι εκδηλώσεις αναμένεται να προσελκύσουν χιλιάδες φοιτητές πριν την επίσημη έναρξη της ακαδημαϊκής χρονιάς.

Τα Public δίνουν το «παρών» τους στη μεγάλη γιορτή, με έναν πρωτότυπο διαγωνισμό που χαρίζει πλούσια δώρα τεχνολογίας. Η συμμετοχή στον μεγάλο διαγωνισμό του Public είναι απλή:

– Αναζήτησε το περίπτερο του Public στο φεστιβάλ του πανεπιστημίου και φωτογραφήσου στο Instagram photo frame.

– Κάνε follow τη σελίδα του Public στo Public Cyprus και ανέβασέ την στον λογαριασμό σου κάνοντας tag έναν φίλο σου φοιτητή, χρησιμοποιώντας το #PublicUni!

– Ανεβάζοντας την φωτογραφία μπαίνεις αυτόματα στη μεγάλη κλήρωση για δώρα τεχνολογίας

Όλοι οι συμμετέχοντες του διαγωνισμού στο UniFEST 2019 θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν κουπόνια αξίας 10€ για αγορές άνω των 50€ από τα Public.

H ακαδημαϊκή χρονιά ξεκινά με διασκέδαση αλλά και με προετοιμασία. Γι’ αυτό με μια βόλτα σε ένα από τα καταστήματα Public, μπορείς να βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσει η νέα ακαδημαϊκή χρονιά!

Για τη μεγαλύτερη γκάμα επώνυμων σχολικών ειδών στις καλύτερες τιμές επισκέψου τώρα ένα κατάστημα Public ή μπες τώρα στο public-cyprus.com.cy
#Ανυπομονώ για την επιστροφή στο Πανεπιστήμιο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending